viernes, 28 de mayo de 2010

Expociència 2010

Demà dissabte, 29 de maig, a partir de les 10 del matí, el Parc Científic de la Universitat de València obre les portes al públic amb motiu de la segona edició d'EXPOCIÈNCIA. Una oportunitat excepcional per conèixer les activitats científiques i tecnològiques més sorprenents, interessants i divertides que es desenvolupen als nostres laboratoris.

L'objectiu d'EXPOCIÈNCIA 2010 és descobrir, sorprendre's, experimentar, sentir, imaginar i, sobretot, divertir-se en família aprenent de la ciència i la tecnologia.

A les 11 del matí es projectarà el documental  "Tras la huella de Darwin" de les directores Harmonia Cardona i Maria Sales, amb la producció executiva de Miquel Francés i la col·laboració especial de la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

Així mateix, les activitats es completaran amb l'exposició sobre Darwin i l'evolució:  "Senyor Darwin , quina gran idea! , organitzada per l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva i la Càtedra de Divulgació de la Ciència.

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de Canal 9, on es disposa d'un ampli aparcament.

A més, té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem l'ús del transport públic.

Per a mes informació:
Tel. 96 354 47 58

Programació en versió PDF

e-mail: expociencia@uv.es

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
campus de Blasco Ibáñez
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel. 96-3395000
Fax 96-3395008
http://www.valencia.edu/cdciencia


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario