miércoles, 19 de mayo de 2010

Invitació ExpoCiència 2010

Benvolgudes amigues i benvolguts amics,

El pròxim dissabte 29 de maig, de 10 a 14 hores, celebrarem les segones jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2010.

I en aquesta ocasió, voldríem convidar, especialment, el professorat d'ensenyament preuniversitari i les seues famílies perquè considerem que és una trobada molt interessant per a descobrir de prop la ciència que fem a la Universitat de València i també al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) en la Comunitat Valenciana.

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de Canal 9, on es disposa d'un ampli aparcament. A més, té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem l'ús del transport públic.

La jornada EXPOCIÈNCIA 2010 serà una oportunitat per a conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des de tallers de divulgació de la ciència o audiovisuals comentats per especialistes, fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. Trobareu la programació i tots els detalls al web www.expociencia.org 

Per a facilitar la vostra visita, seria recomanable que comunicàreu la vostra assistència a través del correu electrònic expociencia@uv.es. També podeu realitzar qualsevol consulta al telèfon 96 354 47 58.

Tot esperant comptar amb la vostra presència el pròxim dissabte 29 de maig, rebeu una cordial salutació.

 

Esteban Morcillo

Rector de la Universitat de València

 

 

 


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario