jueves, 16 de septiembre de 2010

Concurs Centre Nacional de Física de Partícules, Astropartícules i Nuclear (CPAN)

Concurs Centre Nacional de Física de Partícules, Astropartícules i Nuclear (CPAN)
El Centre Nacional de Física de Partícules, Astropartícules i Nuclear (CPAN), ubicat a les instal·lacions de l'IFIC (Universitat de València-CSIC)-, ha posat en marxa un concurs de divulgació científica a fi d'estimular la producció de material divulgatiu en les àrees del projecte.
A les quatre modalitats convocades hi poden participar investigadors, estudiants de grau i postgrau, professors de secundària i professionals de la divulgació. El termini de presentació de treballs conclou el 30 de novembre i les bases es poden consultar en aquest web:
  http://www.i-cpan.es/ciencia/index.php
 
El Centro Nacional de Física de Partículas, Astropartículas y Nuclear (CPAN) ubicado en las instalaciones del IFIC (Universitat de València-CSIC), ha puesto en marcha un concurso de divulgación científica para estimular la producción de material divulgativo en las áreas del proyecto.
A las cuatro modalidades convocadas pueden optar investigadores, estudiantes de grado y postgrado, profesores de secundaria y profesionales de la divulgación. El plazo concluye el 30 de noviembre y la inscripción y las bases se encuentran en esta web:  http://www.i-cpan.es/ciencia/index.php

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
campus de Blasco Ibáñez
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel. 96-3395000
Fax 96-3395008
http://www.valencia.edu/cdciencia


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario