jueves, 9 de septiembre de 2010

Jornades Internacionals Universitàries de Tecnologia Educativa

JORNADES INTERNACIONALS
La Universitat analitza la transformació dels models d'ensenyament promoguda pels continguts 2.0


*  El Centre Internacional de Gandia acull entre el 9 i el 10 de setembre la 18a edició de les Jornades Internacionals Universitàries de Tecnologia Educativa

* Els experts tractaran els projectes més innovadors en el sector públic i privat
A més a més, abordaran temes com ara l'impacte de la ràpida evolució tecnològica en la didàctica o el cost de les propostes 2.0.

Experts d'àmbit nacional i internacional analitzaran al Campus de Gandia de la Universitat de València la transformació dels models d'ensenyament, afavorida per la ràpida evolució de la tecnologia i el desenvolupament dels continguts 2.0.

Les XVIII Jornades Internacionals de Tecnologia Educativa, promogudes per la Red Universitaria de Tecnología Educativa (RUTE) reuniran al voltant de més de 140 professors i investigadors d'unes 25 universitats, tant espanyoles, com també d'altres centres d'Argentina, Xile, Mèxic i Portugal per tal de debatre sobre temes relacionats amb la tecnologia educativa.

Més informació:
http://www.uv.es/jute2010/
http://www.uv.es/cdciencia/

 

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
campus de Blasco Ibáñez
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel. 96-3395000
Fax 96-3395008
http://www.valencia.edu/cdciencia


Vostè rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario