viernes, 3 de septiembre de 2010

Noves excursions i confer=?ISO-8859-1?Q?=E8ncies?=


La propera setmana el Jardí obri els seus cicles d’excursions i conferències que ja podeu consultar a la pàgina web. Dilluns s’enceta l’accés a la primer sortida de Descobrint el País, al Racó de San Bonaventura, a la comarca de l’Alcoià. A més, el dimarts 7 comença el termini de matrícula per als alumnes que estiguen interessats en obtenir dos crèdits per l’assistència al cicle de Conferències 2010, amb diverses xerrades sobre conservació i biodiversitat vegetal.


També, durant el mes de setembre trobareu obertes dos exposicions al Botànic. D’una banda BOSCOS, una mirada per les selves i arboredes ibèriques, amb magnífiques fotos d’alguns dels racons botànics més interessants que ens envolten realitzades per Enric Company, i d’altra Del color al B/N passant per la fusta, una mostra de mòbils inspirada en el cine i dissenyada per l’artista Luis Rivera que estarà fins el dia 19.

Tota la informació ací, al 96 315 68 00 i a cicbotanic@uv.es

Els fullets dels nous cicles estan disponibles en paper al Jardí Botànic.

**

La próxima semana el Jardín vuelve a ofrecer sus ciclos de excursiones y conferencias que ya podéis consultar en la página web. El lunes se abre el acceso a la primera salida de Descobrint el País, al Racó de San Bonaventura, en la comarca del Alcoià. Además, el martes 7 comienza el plazo de matrícula para los alumnos que estén interesados en obtener dos créditos por la asistencia al ciclo de Conferencias 2010 con diversas charlas sobre conservación y diversidad vegetal.


También, durante el mes de septiembre encontraréis abiertas dos exposiciones en el Botànic. Por un lado BOSCOS, una mirada per les selves i arboredes ibèriques, con magníficas fotos de algunos de los rincones botánicos más interesantes que nos envuelven realizadas por Enric Company, i por otra Del color al B/N passant per la fusta, una muestra de móviles inspirada en el cine y diseñada por el artista Luis Rivera que estará hasta el día 19.

Toda la información aquí, en el 96 315 68 00 y en cicbotanic@uv.es Los folletos de los nuevos ciclos están disponibles en papel en el Jardín Botánico.


No hay comentarios:

Publicar un comentario