martes, 17 de mayo de 2011

M=?ISO-8859-1?Q?=FAsica,?= rutes i dies de portes ob ertes

El Jardí vos ofereix aquesta setmana dos oportunitats de visitar-lo de manera gratuïta, molta música i un recorregut pels arbres monumentals de la ciutat:

 

Aquest dimecres 18 de maig, dia dels museus, i el diumenge 22, dia de la biodiversitat, podreu gaudir de dos dies de portes obertes al Botànic per ser partícips d’aquestes celebracions passejant entre les nombroses flors que van sorgint amb el bon temps.

 

Pel que fa a la música, el dissabte 21, a les 19.30h, Broadway Melodies ens oferirà un concert diferent amb un repertori dedicat als anys 40. Hi trobarem cançons de l’època daurada del cinema americà com My funny valentine, Strangers in the night, Something stupid.

 

I el mateix diumenge, a les 12h, l’Auditori Joan Plaça acollirà un trio de vent i corda dintre del cicle dels concerts de música clàssica que l’Aula de Música de la Universitat de València organitza a diferents espais, entre ells el Botànic.

 

Per últim, s’ha organitzat, junt amb Fil per Randa, una ruta pels Arbres Monumentals de València situats al centre històric, continuant així amb la nostra commemoració del 2011 com Any Internacional dels Boscos.

 

**

 

El Jardín os ofrece esta semana dos oportunidades de visitarlo de forma gratuita, mucha música y un recorrido por los árboles monumentales de la ciudad:


Este miércoles 18 de mayo, día de los museos, y el domingo 22, día de la biodiversidad, podréis disfrutar de dos días de puertas abiertas en el Botànic para ser partícipes de estas celebraciones paseando entre las diversas flores que van surgiendo con el buen tiempo.

 

Con respecto a la música, el sábado 21, a las 19.30h, Broadway Melodies nos ofrecerá un concierto diferente con un repertorio dedicado a los años 40. Encontraremos canciones de la época dorada del cine americano como My funny valentine, Strangers in the night, Something stupid.

 

Y el mismo domingo, a las 12h, el Auditorio Joan Plaça acogerá un trío de viento y cuerda dentro del ciclo de conciertos de música clásica que el Aula de Música de la Universitat de València organiza en diferentes espacios, entre ellos el Botànic.

 

Por último, se ha organizado, junto con Fil per Randa, una ruta por los Árboles Monumentales de Valencia situados en el centro histórico, continuando así con nuestra conmemoración del 2011 como Año Internacional de los Bosques.  

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario