jueves, 21 de julio de 2011

I abans de les vacances...

 Des d’avui, i fins el diumenge, teniu l’oportunitat de visitar la XII Fira estatal de la biodiversitat agrícola, a Quart de Poblet, organitzada entre altres per l’Associació vinculada al Botànic Llavors d’Ací. Trobareu mostra de cultivars, tallers, taules redones, intercanvi de llavors i mercat, i a tots aquells interessats en els coneixements tradicionals i els cultius sostenibles.


Només tornar d’agost, de l’1 al 7 de setembre, el Gabinet de Didàctica ofereix un nou taller titulat Jardineria per a xiquets. Les orquídies, les plantes aromàtiques, les aquàtiques... totes necessiten un conreu especial i un tractament específic que els nostres nens aprendran a les classes.

 

Recordeu a més la iniciativa que encetàrem el passat mes de juny, tots els últims diumenges de mes visites guiades gratuïtes només abonant l’entrada al Jardí. Així, aquest dia 31 a les 11h i les 12h podeu unir-vos als grups que es formaran i gaudir d’un recorregut molt especial.

 

I per últim, no acabeu l’estiu sense passar a visitar l’exposició FLORA HUMILIS, que ens acompanyarà a València fins el 31 d’agost. Impressionants fotografies macro de plantes i retrats de les persones que les treballen formen aquestos duets etnobotànics que ens demostren com d’units estem al món vegetal.


Que passeu un molt bon estiu!

 

**

 

Desde hoy, y hasta el domingo, tenéis la oportunidad de visitar la XII Feria estatal de la biodiversidad agrícola, en Quart de Poblet, organizada entre otros por la Asociación vinculada al Botánico Llavors d’Ací. Encontraréis muestra de cultivares, talleres, mesas redondas, intercambio de semillas y mercado, y a todos aquellos interesados en los conocimientos tradicionales y los cultivos sostenibles.

 

Recién llegados de agosto, del 1 al 7 de septiembre, el Gabinete de Didáctica ofrece un nuevo taller titulado Jardinería para niños. Las orquídeas, las plantas aromáticas, las acuáticas… todas necesitan un cultivo especial y tratamiento específico que nuestros pequeños aprenderán en las clases.

 

Recordad además la iniciativa que comenzamos el pasado mes de junio, todos los últimos domingos de mes visitas guiadas gratuitas con sólo abonar la entrada al Jardín. Así que este día 31 a las 11h y las 12 h podréis uniros a los grupos que se formarán y disfrutar de un recorrido muy especial.

 

Y por último, no acabéis el verano sin pasar a visitar la exposición FLORA HUMILIS, que nos acompañará en Valencia hasta el 31 de agosto. Impresionantes fotografías macro de plantas y retratos de personas que las trabajan forman estos duetos etnobotánicos que nos demuestran nuestra fuerte unión al mundo vegetal.

 

¡Que paséis un feliz verano!

No hay comentarios:

Publicar un comentario