martes, 27 de septiembre de 2011

Convocat el III Premi Llegir Sense Fronteres

La Càtedra de Divulgació de la Ciència convoca els III Premis Llegir Sense Fronteres per a fomentar les vocacions científiques dels joves

 

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València convoca els III Premis Llegir sense Fronteres en el marc de la celebració de la 13na edició de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia, les activitats de la qual es desenvoluparan fins al pròxim desembre. Els guardons, finançats per l'Obra Social de la CAM, compten amb el suport dels diaris Levante-EMV i Información i de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

L'objectiu d'aquests premis és estimular l'hàbit de lectura, la investigació i la creativitat dels estudiants d'ensenyament de secundària i batxiller, per a la qual cosa es proposa fer un treball sobre algun dels llibres de les col·leccions Sense Fronteres i Sin Fronteras, promogudes per la Càtedra de Divulgació de la Ciència. Tots els títols es troben al web www.uv.es/cdciencia .

Aquests guardons estan dividits en dues categories. Per a alumnes d'ESO es proposa redactar, en un màxim de 10.000 caràcters amb espais, un resum de l'obra elegida i l'opinió personal sobre el llibre. Per la seua banda, el treball dels estudiants de batxillerat haurà d'estar integrat per una ressenya crítica del títol llegit en un text d'un màxim de 20.000 caràcters amb espais.

Els premis, per a cadascuna de les modalitats, consisteixen en un ordinador portàtil i una col·lecció de llibres publicats per la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.  Els lectors interessats en participar en aquest concurs hauran de fer arribar els seus treballs, abans del 23 de desembre del 2011, a l'adreça electrònica: cdciencia@uv.es  juntament amb les dades identificatives de l'autor (nom, DNI, adreça, telèfon, correu electrònic) i la modalitat en la qual concursen.

El jurat, format per experts de la Universitat de València, donarà a conèixer el veredicte al llarg del mes de gener de 2012. A més, els treballs guanyadors es publicaran al web de la Càtedra de Divulgació de la Ciència i les publicacions periòdiques de la Universitat de València seleccionades.

  

Més informació: www.uv.es/cdciencia

 

 Cátedra de Divulgació de la Ciència

Universitat de València

Gabinet de Política Científica

C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta

46010 València

Tel. 963395000

Fax. 963395008

http://www.uv.es/cdciencia

 

Vosté rep aquesta comunícació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario