viernes, 25 de noviembre de 2011

Festa de la Ciència 2011

L'Any dels Boscos protagonitza la Festa de la Ciència aquest diumenge al Jardí Botànic

La celebració de l'Any Internacional dels Boscos i de la Química protagonitzarà la Festa de la Ciència aquest diumenge al Jardí Botànic de la Universitat de València (Quart, 80), entre les 11 i les 14 hores. Aquesta proposta gratuïta forma part de les activitats de la 13a Setmana Europea de la Ciència i la Tecnologia, organitzada per la Càtedra de Divulgació de la Ciència, la qual compta amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació i la CAM.

Sota el títol 'Els Boscos', el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic ha preparat diverses activitats a fi de concloure la commemoració de l'Any Internacional dels Boscos. Per la seua banda, el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ha subvencionat un joc sobre l'exposició de boscos que se situarà al passadís central d'aquest espai. Els xiquets podran participar en una gimcana i en diversos tallers, com ara, Nendo-Dango, dedicat a la reforestació amb llavors de plantes autòctones, i altres centrats en el paper reciclat, l'edat dels arbres, el cicle de l'aigua o el bosc mediterrani. Amb el taller Bosc químic també se celebrarà l'Any Internacional de la Química, mentre que l'Umbracle acollirà el contacontes.

Fins a finals del pròxim desembre continuaran les activitats incloses en 'La ciència el teu futur', programa principal de la 13a Setmana Europea de la Ciència i la Tecnologia promoguda per la Càtedra de Divulgació de la Ciència. Aquesta acció està integrada per conferències de científics de la Universitat de València, el CSIC i la Universitat d'Alacant en centres d'Educació Secundària i Batxillerat, com també Rutes Matemàtiques per la ciutat València per a joves. Tant les conferències com els itineraris guiats tenen l'objectiu de promoure les vocacions científiques dels adolescents.

Més informació: www.uv.es/cdciencia

 

Càtedra de Divulgació de la Ciència
Universitat de València
Gabinet de Política Científica
C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta
46010 València
Tel. 963395000
Fax. 963395008
http://www.uv.es/cdciencia

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario