lunes, 23 de abril de 2012

[acip] LEROY MERLIN A OCUPARTY



VI JORNADA D'OCUPACIÓ DE L'UJI

Vols tenir l'oportunitat de deixar el teu currículum a LEROY MERLIN?

El pròxim 27 d'abril es celebrarà OCUPARTY, on l'empresa LEROY MERLIN realitzarà una presentació corporativa de la seva entitat. Aquesta tindrà lloc en l'Aula magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals  (TD0301CC), de 11:30 a 12:00.

Informació sobre LEROY MERLIN

Descripció de l'empresa: Empresa multinacional dedicada a la distribució. Líder en el sector del bricolatge. En àmplia expansió, amb necessitat de contractar a més de mil persones a Espanya.

Polítiques de selecció: Busquem joves que vulguin desenvolupar una carrera professional en aquesta empresa, amb iniciativa, lideratge, passió pel client i treball en equip. Mobilitat.

Desenvolupament professional en l'empresa:   Podràs desenvolupar una carrera professional i optar a cobrir un lloc en el Comitè de Direcció d'una de les nostres noves tendes.

Perfil de les titulacions a les quals va dirigida la presentació: Ciències Empresarials,  Administració i Direcció d'Empreses, Arquitectura Tècnica, Enginyeria Tècnica Agrícola i Enginyeria Tècnica Industrial.

Perfils professionals i llocs de treball: Caps de secció: Gestió comercial. Caps de sector: Gestió comercial + Manager d'equip.

 

APUNTA'T

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario