jueves, 19 de abril de 2012

Experimenta 2012

 

EXPERIMENTA 2012

Diumenge que ve 22 d'abril, el Botànic acollirà la setena edició de "EXPERIMENTA 2012". Concurs d'Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia, que organitza anualment la Facultat de Física de la Universitat de València, i que pretén convertir als estudiants d'ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius) en protagonistes actius i creatius de la ciència.

Durant la jornada, el concurs es transformarà en una fira oberta al públic general en la qual els participants podran mostrar i explicar els diferents treballs que opten als premis del concurs. Una bona iniciativa per apropar la ciència a la ciutadania i millorar la cultura científica al marc incomparable del Jardí.

PROGRAMA:

10:00-13:00 h. FIRA DE FÍSICA I TECNOLOGIA

La Fira de Física i Tecnologia constitueix la fase final del concurs amb els projectes que han estat seleccionats en el concurs. L'exposició es mostrarà a l'aire lliure en diverses zones del Jardí. Els visitants podran formular totes aquelles qüestions que desitgen per comprendre els principis físics en els què es basen els experiments, i podran votar als concursants i projectes preferits. Simultàniament, en el taller Fisicalandia, els més menuts podran construir demostracions senzilles de física.

13:30 – 14:00 h. LLIURAMENT DELS PREMIS I CLAUSURA

A l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic tindrà lloc el lliurament de premis del concurs. El jurat estarà presidit per la vicerectora d'Estudis.

www.uv.es/experimenta

 

  

Càtedra de Divulgació de la Ciència

Universitat de València

Gabinet de Política Científica

C/ Amadeu de Savoia nº 4  2a planta

46010 València

Tel. 963395000

Fax. 963395008

http://www.uv.es/cdciencia

 

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.  Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario