martes, 4 de septiembre de 2012

Cursos de valencia 2012 13

    Us informem que, del 3 al 18 de setembre, us podeu preinscriure en els cursos de valencià dels nivells A2 Bàsic, B1 Elemental, B2 Intermedi, C1 Suficiència i C2 Superior, organitzats pel Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els cursos, de durada anual, s'impartiran en modalitat semipresencial i tenen una durada de 120 hores, 90 presencials i 30 de treball autònom als centres d'autoaprenentatge de llengües o en les aules virtuals.

En finalitzar els cursos hi haurà convocatòria ordinària de Proves per a l'obtenció del Certificat de Coneixements de Valencià de la Universitat. Recordeu que certificar el vostre nivell de valencià us pot ajudar a accedir als llocs de treball que ho tenen com a requisit o com a mèrit.
A més a més, si assistiu, amb aprofitament, al 80% de l'activitat podreu obtenir un certificat d'assistència i, si supereu la prova, podreu obtenir cinc crèdits de lliure elecció (si esteu cursant diplomatura o llicenciatura) o tres crèdits ECTS (si curseu grau).
Us recomanem que passeu pel Centre d'Autoaprenentatge de Llengües del vostre campus, on us informarem sobre aquests i altres serveis formatius, tant en valencià com en anglès, i podreu recollir el vostre exemplar de la Guia de conversa multilingüe:

CAL dels Tarongers, Aulari Nord, baix

CAL de Blasco Ibáñez, Aulari V

CAL de Burjassot, edifici Biblioteca de Ciències

Més informació i matrícula en l'adreça www.uv.es/spl


Servei de Política Lingüística
Universitat de València


[Remitido por "Servei de Politica Linguistica" <spl @ uv.es>]


No hay comentarios:

Publicar un comentario