miércoles, 5 de septiembre de 2012

La Nau dels Estudiants i les Estudiantes en marxa

    Benvolgudes estudiantes i benvolguts estudiants:

Ja teniu disponible la informació referent a l'espai de formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes en la seua edició d'Estiu a les comarques.

Enguany hem realitzat alguns canvis, amb l'objectiu d'adaptar el projecte a la nova temporalització del curs acadèmic i els cursos de La Nau dels Estudiants a València començaran a realitzar- se a partir de la segona quinzena d'octubre.

Ara començem amb huit cursos que s'en desenvoluparan a les seus comarcals d'Ontinyent, Sagunt, Gandia i Sueca del 17 al 21 de setembre de 2012.

El termini de matrícula comença el dimarts 4 de setembre a les 9h. i finalitzarà l'11 de setembre a les 14h.

Podeu trobar la informació dels cursos i accedir a l'automatrícula des del blog: http://nauest.blogs.uv.es/

Els cursos són convalidables per dos crèdits de lliure elecció i alguns es podran reconèixer acadèmicament, amb la incorporació d'un crèdit ECTS a l'expedient dels estudiants i les estudiantes de grau, en substitució d'un crèdit d'optativitat del total del pla d'estudis de la titulació cursada. [Acord de 26 de juny de 2012 del Consell de Govern]

Des de la Delegació per a Estudiants i el SeDI (Servei d'Informació i Dinamització d'Estudiants) esperem que siga del vostre interès aquesta proposta formativa i aprofitem per desitjar-vos un bon començament del nou curs acadèmic


[Remitido por "Servei Informacio i Dinamitzacio. SeDI" <nauest @ uv.es>]



No hay comentarios:

Publicar un comentario