miércoles, 31 de octubre de 2012

INFOTRI: CONVOCATÒRIA TORRES QUEVEDO



 

 

CONVOCATÒRIA

 

SUBPROGRAMA TORRES QUEVEDO

Per a fomentar la contractació laboral d'investigadors doctors

 

Convocatòria 2012

 

Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación

 

 

La Secretaría de Estado de investigación ha publicat la convocatòria 2012 d'ajudes per a fomentar la contractació laboral d'investigadors doctors  que desenvolupen projectes concrets de recerca industrial, de desenvolupament experimental o estudis de viabilitat tècnica previs, en diverses entitats relacionades amb l'activitat de la innovació.

 

Aquesta iniciativa es troba dins del marc del Plan Nacional de Investigación Científica, Desarrollo e Innovación Tecnológica 2008-2011.

 

L'objectiu d'aquest subprograma és la concessió d'ajudes d'una duració de tres anys a empreses, centres tecnològics, centres de suport a la innovació tecnològica, associacions empresarials i parcs científics i tecnològics.

 

Es finançarà la contractació d'investigadors doctors sempre que estiguen en possessió del grau de doctor en la data de presentació de la sol·licitud; no hagen estat prèviament vinculats laboralment amb la universitat, excepte en el cas de les empreses «spin-off» i les Joves Empreses Innovadores JEIs, en les quals no és aplicable aquest requisit; que la seua retribució bruta anual siga superior a 18.000 euros  i que desenvolupen el seu treball en llocs de treball ubicats a Espanya.

 

El termini per a presentar les sol·licituds telemàtiques de l'anualitat 2012 comença el 06 de novembre i acaba el dia 13 de desembre de 2012 a les 15:00 hores, hora peninsular.

 

 

Mes informació descarregant el Butlletí d'Alerta editat per l'OTRI de la UV.

 

 

Consulta d'altres convocatòries:

OTRI UVEG

Servei d'Investigació UVEG

Fons x Recerca

 

 

______________________________________________

BUTLLETÍ DE NOTICIES  d'R+D+I és un producte d'informació editat per l'OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques d' R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d'interès per als grups d'investigació de la UVEG

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario