miércoles, 27 de marzo de 2013

II Concurs de Vídeos científics Medi100cia

 

El PARC CIENTÍFIC CONVOCA LA SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS DE VÍDEOS CIENTÍFICS MEDIA100CIA

El Parc Científic de la Universitat de València acaba d'obrir el termini per a participar en el concurs Media100cia, una atractiva iniciativa basada en la presentació de curtmetratges de vídeo o d'animació sobre ciència d'una durada màxima de 100 segons. Aquesta activitat s'emmarca en la 5na edició d'Expociència, que se celebrarà dissabte 25 de maig.

 

La ciència, en qualsevol de les seues formes, serà de nou la temàtica d'aquesta segona edició de Media100cia, un concurs de caràcter obert, de narració i estructura lliure, on entra qualsevol format temàtic, des de l'enregistrament d'experiments científics, animació, ficció científica, plantejament de qüestions relatives a la ciència, monòlegs… i totes aquelles idees que grans i menuts vulguen desenvolupar.

 

DUES CATEGORIES

Com a novetat, enguany es demarquen dues categories per a la presentació dels treballs; es distingirà entre públic universitari i públic no universitari. La durada dels arxius, igual que en la primera edició, no haurà d'excedir els 100 segons (incloent títol, capçalera de presentació i els seus possibles títols de crèdit) i es presentaran en format AVI, MP4 o WMF. El desenvolupament podrà ser en vídeo, animació sintètica o altre tipus de captació o programari.

 

La data límit per a la presentació de treballs serà diumenge 19 de maig.
El lliurament de premis es realitzarà al llarg de la jornada Expociència 2013, la qual tindrà lloc al Parc Científic el pròxim 25 de maig.

 

Més informació:

www.expociencia.org

https://www.facebook.com/expociencia.pcuv

 

Universitat de València
Unitat de Cultura Cientifica
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/ Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel.963395000
Fax. 963395008
http://www.uv.es/cdciencia

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario