miércoles, 24 de julio de 2013

[Ofertas con perfil "Telecomunicaciones"] Técnico de apoyo a la investigación en el Proyecto...

#forums.Forum#: Ofertas con perfil "Telecomunicaciones"
#forums.Thread#: CONTRATOS LABORALES
#forums.Author#: Carlos Perez Conde
#forums.Posted#: 2013-07-24 13:45:51.67783+02

Técnico de apoyo a la investigación en el Proyecto PROMETEO en la UJI

Convocada la selección es de una plaza de personal técnico de apoyo a la investigación con contrato laboral temporal por obra
o servicio a tiempo completo en el Proyecto PROMETEO "Psicologia positiva y salud ocupacional en el trabajo y en las organizaciones (codigo: 13I186) con el equipo WONT dirigido por la catedrática Marisa Salanova, del área de Psicología Social de la Universitat Jaume I.

Finalización de presentación de instancias: 1-08-2013

Resumen de la convocatoria

(El texto íntegro puede consultarse en: https://e-ujier.uji.es/pls/www/!gri_www.euji05703?p_conv=1421&p_tab=1).

La retribució íntegra mensual, inclosa la part proporcional de les pagues extres, serà de 1.149,19 euros en concepte de sou base.

Objecte: obtenir formació i col·laborar en la realització del projecte d?investigació PROMETEU "Psicologia positiva i salut ocupacional en el treball i en les organitzacions" Codi 13I186. Amb funcions de tècnic/a mitjà/na de suport a la investigació.

La durada prevista d'aquest contracte serà de 4 mesos. En tot cas la durada del contracte està vinculada a la durada del projecte i la disponibilitat pressupostària d?aquest.

Jornada de treball: A temps complet (37,5 hores setmanals).

Requisits dels aspirants

Posseir una titulació de grau, llicenciat, enginyer, arquitecte, enginyer tècnic, diplomat o tècnic superior en les àrees de coneixement d?informàtica o telecomunicacions; i haver-la obtingut després de l?1 de gener de 2011.

Mèrits preferents

Coneixements sobre estes tasques:

  • Dissenyar i habilitar qüestionaris en versió electrònica (programació informàtica) i seguiment dels qüestionaris on line.
  • Preparació de les bases de dades per a la realització de les anàlisis necessàries per a comprovar la fiabilitat i validesa de les variables dels qüestionaris i enquestes d'investigació.
  • Creació del portal web des de la que s'administraran els qüestionaris en format online, per a la seua difusió i comercialització.
  • Gestió de les bases de dades MySQL ( o entorns similars) que registraran els resultats obtinguts a través dels instruments on line, integrats en el portal web.
  • Manteniment i gestió de la pàgina web de l'equip d'investigació (www.wont.uji.es) així com d'altres webs derivades de la investigació de l'equip.
  • Gestió de xarxes socials (LinkedIn, Twiter, Facebook, etc.), blocs i plataformes online per a la difusió dels resultats investigació de l'equip.

Información adicional y de contacto

https://e-ujier.uji.es/pls/www/!gri_www.euji05703?p_conv=1421&p_tab=1

Información de contacto:

Valeria Cruz Ortiz <valeria.cruz@guest.uji.es>
Personal Investigador
Universidad Jaume I
Facultad de Cs. Humanas

¿Recibe demasiados correos? Administre sus notificaciones en: http://aulavirtual.uv.es/notifications/manage

No hay comentarios:

Publicar un comentario