martes, 22 de octubre de 2013

Bar de ciències i conferència 50è aniversari de la SEBBM a València

50è aniversari de la SEBBM a València

Joan Guinovart parla de diabetis a l'Espai Ciència


El dijous 24 d'octubre a les 19h, Joan Josep Guinovart (Tarragona, 1947) impartirà la conferència "Comprendre la diabetis" a l'Espai Ciència de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (C. Sant Ferran, 12, València) en el marc de la Setmana dels Premis Octubre i dins de les activitats organitzades amb motiu del 50è aniversari de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM).

 

Què és el càncer i per què no hem de tenir-li por?

El divendres 25 d'octubre a les 19h, Salvador Macip (Blanes, 1970) presentarà el seu llibre  "Què és el càncer i per què no hem de tenir-li por" (Ara Llibres, 2012) a l'Espai Ciència de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (c. Sant Ferran 12, València), dins de les activitats organitzades amb motiu de la Setmana dels Premis Octubre i del 50è aniversari de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM). Macip és professor de bioquímica a la  Universitat de Leicester (Regne Unit) on dirigeix el grup de mecanismes de mort cel·lular. Ha publicat cinc novel·les, tres llibres per a xiquets, un recull de contes i un mètode per aprendre anglès. Entre altres premis ha guanyat el Joaquim Ruyra (2010) i el Carlemany (2012). Com a divulgador científic ha publicat Immortals, sans i perfectes (2008) i Les grans epidèmies modernes (2010). Porta la secció de ciència del programa Via Lliure de RAC1 i escriu columnes de temàtica científica a El Periódico i Ara.

 
 
Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Amadeu de Savoia nº 4 2a planta
46010 València
Tel.963395000
Fax. 963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es  

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario