lunes, 18 de noviembre de 2013

[ESCRIU-ME] El Costa-Gavras m=?UTF-8?Q?=C3=A9s_cr=C3=ADtic?= a Ont inyent

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.

Cinema i teatre en valencià

Le capital a Ontinyent


 

Cinema en valencià a Ontinyent

Le capital

 de Costa-Gavras

 Versió original en francès sutitulada en valencià

 Cruel, precís i, de vegades, grotesc retrat sobre les causes de la crisi actual en què les contradiccions del sistema s'agreugen i el capitalisme es mostra tal com és: actuant antisocialment quan li resulta rendible fer-ho i sent capaç de provocar una devastació humana a escala inimaginable.

 Dijous 21, a les 22.30 h, divendres 22, a les 22.30 h i diumenge 24 de novembre, a les 20.00 h, a Cineápolis-El Teler Ontinyent (carrer del pintor Segrelles, núm. 1, Ontinyent).

 Entrada gratuïta amb carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).

 Organitza: Cine Club Utiye
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 Trobareu tota la programació al web de l'UTIYE.

Entrada gratuïta amb carnet de la UV-EG.

 

Cinema en valencià als Babel

El bosc

d'Óscar Aibar

Guió d'Albert S. Pinyol

Amb Àlex Brendemühl, Tom Sizemore, Pere Ponce i Maria Molins

Una família del Matarranya amaga un secret ancestral: prop del mas on viu es poden veure, dues nits a l'any, unes llums misterioses que apareixen enmig del bosc i que interpreten com la porta a un altre món.

 Dijous, 21 de novembre, a les 18.45 h als Cines Babel, carrer de Vicent Sancho Tello, 10, València.

 Entrada de 3€ amb el carnet de la UV-EG

 Organitza: Universitat Politècnica de València
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

Cinema en valencià a Burjassot

L'impossible

(The Impossible)

de Juan Antonio Bayona, amb Naomi Watts, Ewan McGregor i Tom Holland

 Una família viatja a Tailàndia per passar-hi les vacances de Nadal. Durant l'estada es produeix un tsunami que arrasa el lloc on eren. La pel·lícula mostra els esforços dels seus membres per sobreviure a l'impacte i retrobar-se després enmig de la gran confusió.

Dimecres, 27 de novembre, a les 20.00 h al Centre Cultural Tívoli, carrer de Josep Carsí, 50, Burjassot.

Entrada gratuïta per a tots els públics. Les entrades s'han de recollir a la taquilla del Centre Cultural Tívoli el mateix dia de la projecció, a partir de les 19 h.

Capacitat limitada

Organitza: Fundació Vicent Andrés Estellés
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística




 Teatre al Micalet

 

 

Lúcid

De Rafael Spregelburd

Direcció i adaptació: Xavi Puchades

Amb Verònica Andrés, Álvaro Báguena, Álex Cantó i Arantzazu Pastor

Lloc: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

Del 20 al 24 de novembre

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h; dissabte i diumenge a les 19 h

Lúcid és una comèdia hilarant. "Potser perquè sempre ens fa gràcia veure com s'equivoquen els altres, mentre que nosaltres ens creiem el súmmum de la lucidesa. I en aquest sentit, també és una comèdia devastadora" afirma Xavier Puchades, el director de l'espectacle.

Organitza: Companyia Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V.

Els bons d'obres anteriors del Micalet també es podran utilitzar per a aquesta obra.

 


 Conèixer la nostra terra millor i en valencià


 

 

Mites i creences de València

23 de novembre

Concentració a les 9.45 h a la plaça dels Furs de València. Relats mitològics (pagans, cristians, il·lustrats), contats de manera lleugera i simpàtica a partir de determinats espais de la ciutat, arquitectures o imatges. Mítica de la ciutat emmurallada, el viatge miraculós de Crist, el mite de l'aigua, essencial en la fundació de la Valentia romana, la mitologia de divinitats femenines a les quals substitueix la Mare de Déu del cristianisme, amb la "poètica" contradiccioó de mare-verge, les croades: mite i història.


 

 

València modernista, univers multicolor

 23 de novembre

 Concentració a les 10.00 h a la plaça de la Mare de Déu de València

En la darrera dècada del segle XIX, a causa de l'expansió agrícola, del comerç i de l'exportació de la taronja, el creixement demogràfic i el desenvolupament econòmic de València van ser extraordinaris i afavoriren un ambient social de novetats, desig de luxe i cosmopolitisme. Tot açò va comportar un nou centre urbà i els nous edificis intentaren canviar l'aire provincià per un altre de més modern.

Passeig per la casa del Punt de Ganxo, la casa Rotglà, el Mercat Central, les cases Sagnier, la dels Dragons, la casa de les Roses, el mercat de Colom, etc.

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons de descompte al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V. +INFO

Organitza: Fil-per-Randa

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario