lunes, 31 de marzo de 2014

[ESCRIU-ME] Torna el cinema en valenci=?UTF-8?Q?=C3=A0_a_Va_l=C3=A8ncia?=

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Torna el cinema en valencià a València


 

Cinema al Musical de Benimaclet

A Late Quartet

[L'últim concert]

Versió original en anglès subtitulada en valencià

Direcció: Yaron Zilberman

 Amb Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener i Christopher Walken

 Dimecres, 2 d'abril de 2014, 21.30 h

 Lloc: carrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Després de 25 anys d'èxits i de gaudir de fama mundial, i en plena preparació d'un concert per a celebrar el quart de segle professional, el futur d'un quartet de corda de Nova York rep un colp dur que pot entrebancar-ne la supervivència. El violoncel·lista de la formació pateix els primers símptomes de la malaltia de Parkinson cosa que farà que acabe la seua carrera com a intèrpret. La incertesa sobre el seu futur s'apoderarà del quartet i alliberaran les emocions reprimides, els egoismes i els retrets que posaran en dubte anys d'amistat i de col·laboració professional.

 Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: el Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 

L'hoste perfecte al Teatre el Micalet

 

 

L'hoste perfecte

Companyia Chicharras

Direcció: María Almudéver

Amb Manolo Maestro, Cristina Fernández, Mireia Pérez i María Maroto

Del 26 de març al 6 d'abril de 2014

Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30 h; dissabte i diumenge a les 19 h

Lloc: Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

Un hostal de carretera que sembla perfecte per al descans. Però mai res és el que sembla ni semblem el que som. Ningú és perfecte, però qui vol ser ningú?

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que prodreu bescanviar per entrades en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. +INFO

Hi podreu utilitzar els bons de campanyes anteriors.

Organitza: Teatre el Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


 Matisos, cicle de música en valencià a la Sala Matisse de València

Sant Gatxo + Candela Roots



Lloc: Sala Matisse (carrer de Campoamor, 60, València)

3 d'abril a les 22.30 h

Entrada: 5€ amb el carnet de la Universitat de València.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a <www.agendapv.cat> i al Centre Octubre de València.

Organitza: Metrònom i la Sala Matisse

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Blue Jasmine a Ontinyent


 

Cinema en valencià a Ontinyent

Blue Jasmine

Direcció i guió: Woody Allen

 Amb Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Aleden Ehrenreich, Sally Hawkins, etc.

 Dijous, 3 d'abril de 2014, a les 22.30 h

 Divendres, 4 d'abril de 2014, a les 22.30 h

 Diumenge, 6 d'abril de 2014, a les 20.00 h

 Lloc: Cineápolis El Teler (carrer del Pintor Segrelles, 1, Ontinyent)

Narra la història de Jasmine, una elegant i glamurosa dona de l'alta societat de Nova York que pateix una profunda crisi existencial. En separar-se del seu adinerat marit Hal, Jasmine es veu obligada a deixar la vida luxosa que porta i mudar-se a San Francisco a viure amb la germana, Ginger, una dona de classe treballadora que viu en un petit apartament amb el company, Chili. Allà haurà d'adaptar-se a un estil de vida molt diferent.

 Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant)

 Organitza: Cine Club Utiye
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 


Conèixer la nostra terra millor i en valencià

 


 

Els pelegrins de les Useres

26 d'abril

Eixida amb bus a les 11.30 h des de Nuevo Centro

Arribada a València cap a les 23.30 h

A l'abril, des de la població de les Useres, té lloc aquest tradicional pelegrinatge, els orígens del qual es remunten al segle XIV. Nascut en l'època medieval, aquesta romeria té com a finalitat demanar a Déu salut, pau i pluja -dona nobis salutem et pacem et pluviam de caeli - per alleujar aquestes terres de la pesta, les guerres i la sequera que aleshores eren freqüents. Així doncs, dotze pelegrins i el guia, amb tot el personal que forma aquesta marxa, ixen divendres de les Useres fins a l'ermita de Sant Joan de Penyagolosa i baixen dissabte fent una entra emocionant i solemne. 

La romeria, la tornada

A Xodos ens afegirem al pelegrinatge pel secular camí de Sant Joan que baixa des de l'ermita del mateix nom. En arribar-hi, participarem en la celebració del final de la romeria.

La festa, l'arribada

Visita a Xodos i Atzeneta situats en uns indrets peculiars el mateix dia que, amb gran festa, coincideix amb l'arribada dels pelegrins que baixen caminant des del Penyagolosa.


 

 

La Tinença de Benifassà. Visita a la cartoixa

30 d'abril i 1 de maig

Eixida amb bus a les 18.00 h de Nuevo Centro

Sopar i hotel a la Sénia

Arribada a València cap a les 21.00 h

La vida dels pobles i dels habitants d'aquesta xicoteta subcomarca, alta i tancada per muntanyes, allunyada i defensada del soroll i de l'aldarull mundà, ha estat sempre referenciada pels diferents avatars que ha tingut el monestir fundat per l'orde del Cister en època medieval. Situat en un tossal al centre de la Tinença ha marcat i marca el ritme d'uns pobles amb un sol carrer i uns quants vells conversant a la porta de casa.

La cartoixa

Dijous visitarem el monestir ja que és l'únic dia que es pot fer. Anirem a Fredes que està construït sobre un tossal abocat a l'abisme. Al Bellestar, bastit al cim d'un pujol arredonit, hi ha moltes cases restaurades i una petita església que sembla datar del segle XIII. Dinarem en un restaurant olla de la Tinença i costella amb salsa.

Riu Sénia

Seguirem la ruta del portell de l'Infern (de quatre hores amb una dificultat baixa). Iniciarem el recorregut a Fredes entre un paisatge espectacular i descendirem fins a l'embassament d'Ulldecona. Seguirem el camí del barrancs de la Fou ens internarem més profundament al massís dels Ports fins al pi Gros.

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons de descompte al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus: Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V. +INFO

Organitza: Fil-per-Randa

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario