miércoles, 12 de marzo de 2014

INFOTRI: CONVOCATORIES IVACE 2014

 

 

CONVOCATORIES IVACE 2014

 

1-       INSTRUMENTS FINANCERS PER A PROJECTES D’R+D EN COOPERACIÓ

 

2-       INSTRUMENTS FINANCERS PER A PROJECTES D’R+D PYME

 

3-       INSTRUMENTS FINANCERS PER A PROJECTES DE CREACIÓ D’EMPRESES DE BASE TECNOLÒGICA

 

Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE- Vision2020

 

 

L’IVACE ha publicat TRES convocatòries d’ajuts a empreses per a l’any 2014 per tal de facilitar l’accés al finançament d’empreses per a la realització de projectes d’R+D.

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la cooperació empresarial i la creació de consorcis que constituïsquen una base per a la possible participació en futures convocatòries d’I+D d’àmbit nacional i europeu, facilitar l’accés al finançament de les PIME de la Comunitat Valenciana per a la realització de projectes d’R+D i fomentar l’emprenedoria innovadora de base tecnològica, la diversificació empresarial i la creació d’ocupació de qualitat en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana.

Els programes son els següents:

1- INSTRUMENTS FINANCERS PER A PROJECTES D’R+D EN COOPERACIÓ

 

Activitat que finança:

Projectes de recerca industrial o desenvolupament experimental realitzats per almenys dos empreses amb seu o establiment a la Comunitat Valenciana. Els resultats dels treballs hauran de romandre o tindre impacte tangible a la Comunitat Valenciana.

 

 

2- INSTRUMENTS FINANCERS PER A PROJECTES D’R+D PYME

 

Activitat que finança:

Projectes de recerca industrial o desenvolupament experimental realitzats per les PIMEs amb seu o establiment a la Comunitat Valenciana. Els resultats dels treballs hauran de romandre o tindre impacte tangible a la Comunitat Valenciana.

 

3- INSTRUMENTS FINANCERS PER A PROJECTES DE CREACIÓ D’EMPRESES DE BASE TECNOLÒGICA

 

Activitat que finança:

Creació i a la consolidació d’empreses de base tecnològica tenint en compte les possibles inversions, el desenvolupament de projectes i, en general, totes les actuacions encaminades a la seua consolidació i creixement. L’aportació de l’IVACE anirà dirigida a finançar les activitats de l’empresa per tal d’ aconseguir el seu objectiu empresarial, i podrà incloure també la preparació de projectes d’R+D i la contractació de personal per a activitats de recerca.

 

Podran presentar-se sol·licituds fins al dia 11 d’abril de 2014.

Important!! 

Per tal de formalitzar la participació de la UV como a entitat subcontractada, cal elaborar un contracte, revisat per l’OTRI, en què s’han d’establir els drets i les obligacions de cada participant. Es recomana que es comunique l’interès en la participació en la convocatòria el més aviat possible.

 

Mes informació descarregant els Butlletins d'Alerta editats per l'OTRI de la UV:

 

1- PROJECTES D’R+D EN COOPERACIÓ

 

2- PROJECTES D’R+D PYME

 

3- PROJECTES DE CREACIÓ D’EMPRESES DE BASE TECNOLÒGICA

 

 

Consulta d’altres convocatòries:

OTRI UVEG

Servei d’Investigació UVEG

Fons x Recerca

 

 

______________________________________________

BUTLLETÍ DE NOTICIES  d’R+D+I és un producte d'informació editat per l'OTRI de la Universitat de València, a fi de facilitar la participació dels grups d'investigació en les convocatòries públiques d’ R+D+I així com per a  difondre esdeveniments d’interès per als grups d'investigació de la UVEG

No hay comentarios:

Publicar un comentario