miércoles, 2 de abril de 2014

Taller de Xocolata : "Un taller d'experiments que es poden menjar"

"Un taller d'experiments que es poden menjar"

Fernando Sapiña i Anabel Terraes, membres de l'Institut de Ciència dels Materials i del Departament de Química Inorgànica de la Universitat de València

Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Tenim múltiples varietats: xocolata negra, xocolata amb llet, xocolata amb ametles, xocolata farcida amb crema catalana,... És la matèria primera fonamental dels bombons i els seus usos culinaris en rebosteria són múltiples. Aquest interès quasi unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix a la xocolata en un instrument ideal per a parlar de ciències, naturals i socials, i d'humanitats. Perquè, en un discurs científic sobre la xocolata s'entremesclen la biologia, la química i la ciència de materials amb la geografia, l'arqueologia i la història. Tot això acompanyat d'un tast que satisfarà els cinc sentits.

Dissabte, 5 d'abril de 2014, de 11.00 a 13.00 h
Sala d'actes de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer Sant Ferran, 12 - València


Universitat deValència
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008

Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario