lunes, 25 de enero de 2016

[Escriu-me] I, ara, també al Teatre Principal... ‘La guerra dels mons 2.0’

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


La guerra dels mons 2.0 al Teatre Principal

 

La guerra dels mons 2.0

Direcció i text: Roberto García
Composició musical: Andrés Valero
Intèrprets: Verònica Andrés, Álvaro Báguena, Jordi Ballester

Del 28 de gener al 7 de febrer de 2016

Funcions: dimecres i dijous a les 19.00 h, divendres i dissabte a les 20.30 h, i diumenge a les 18.00 h

 LlocTeatre Principal (carrer de les Barques, 15, València)

L'any 1938, Orson Welles va emetre una versió radiofònica de La guerra dels mons. Durant el programa, milions de nord-americans van creure que els marcians envaïen la Terra. Va ser l'emissió del pànic. El primer fenomen viral del món contemporani. Com hauria fet Orson Welles La guerra dels mons avui dia?, en l'era digital, l'era de Youtube, de la saturació informativa i la falsificació de nosaltres mateixos a través de les xarxes socials? Amb una trama additiva i una intriga creixent, La guerra dels mons 2.0 ens submergeix en un joc d'espills pervers, com els que agradaven a Orson Welles. Un espectacle visualment hipnòtic i de rabiosa actualitat que ens parla de la confusió, que ens genera no saber què és veritat i què és mentida i de la por com la més efectiva arma de manipulació massiva.

Entrades: 50% de descompte en la taquilla amb la presentació del carnet universitari (més un acompanyant). Els dies 28 i 29 de gener l'entrada valdrà 5€ amb la presentació del carnet universitari (més un acompanyant).

Organitza: Teatre Principal

Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística 


Margarite Gautier al Teatre Micalet...

 

 

Marguerite Gautier

Autora: Gemma Brió
Direcció: Norbert Martínez
Actrius: Gemma Brió, Tàtels Pérez i Mürfila

Del 28 de gener al 7 de febrer de 2016

Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte a les 19.00 h i diumenge a les 20.00 h

Lloc: Teatre el Micaletcarrer del Mestre Palau, 3, València

La Dama de les Camèlies va ser escrita el 1848 per Alexandre Dumas, fill, escriptor parisenc, amb només vint-i-quatre anys. Encara que curta, la història s'ha guanyat una gran reputació entre els lectors de la novel·la i els espectadors de la dramatització que s'ha representat en quasi tots els teatres del món. Les diferents escenificacions i les versions de l'obra es compten per centenars de milers i sempre amb un gran èxit de públic que ha sabut reconèixer el gran valor d'aquesta història escrita a cavall entre el romanticisme i el realisme que, a mitjan segle XIX, irrompia amb força. La cortesana que va sacrificar la felicitat per amor a la seua parella continua apassionant el públic. Tot i que trista i romàntica, la història no està edulcorada ni obsoleta, tot al contrari. És una oda a la vida, a l'amor, a la dignitat i al sentit innat dels éssers humans per la justícia i pel deure.

 

 

 

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 


Segon origen al Musical de Benimaclet

 

 

 Cinema en valencià a Benimaclet

Segon origen

Versió original en alemany, francès, anglès, castellà i grec
subtitulat en valencià.

102 minuts

Direcció: Carles Porta

 Amb Rachel Hurd-Wood, Andrés Batista, Sergi López, Ibrahim Mané, Philip Hurd-Wood, Marieta Orozco, Albert Prat, Andro Crespo

 dijous 4 de febrer de 2015, a les 20.00 h i a les 22.00 h

 Lloccarrer del Baró de San Petrillo, 14, València

Alba, de 14 anys, i Dídac, de 9, són els únics supervivents d'un holocaust d'origen extraterrestre que ha assolat tot el planeta. Mentre que es recuperen de la catàstrofe, a més d'haver d'adaptar-se a un món devastat i plagat de cadàvers, es proposen com a objectiu la missió de preservar la cultura humana, la qual cosa implica procrear.
Bigas Luna va escometre el projecte encoratjat pel productor Carles Porta el 2009. El càncer se'n va dur Biga el 2013, just abans de començar el rodatge, però Porta va assumir també la direcció i el va dur endavant.

Entrada lliure

Capacitat limitada

 Organitza: Centre Instructiu Musical de Benimaclet
Hi col·labora: el Servei de Política Lingüística

 

 


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario