jueves, 25 de febrero de 2016

Converses a l'Espai Ciència 2016 Investigació científica per millorar la nostra vida

Converses a l'Espai Ciència 2016
Investigació científica per millorar la nostra vida


La periodista Reis Juan condueix un programa de ràdio sense ràdio
amb el suport tècnic de Pepe Moreno

Data: Dimarts 1 de març
Hora: 19.00
Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània,

C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València. Tel. (0034) 96 315 77 99


Anna Lluch                            
Departament de Medicina (Universitat de València) i Hospital Clínic Universitari, València

Anna Lluch es va graduar en Medicina per la Universitat de València i s'especialitzà en Hematologia i Oncologia Mèdica a l'Hospital Clínic Universitari de València. L'any 1985 es doctorà per la Universitat de València. Ha treballat com a investigadora invitada en l'Istituto Nazionale dei Tumori de Milà, el Laboratori de Biologia Experimental i l'Hospital MD Anderson Cancer Center de Houston. És catedràtica de Medicina en la Universitat de València i cap del Servei d'Hematologia i Oncologia de l'Hospital Clínic Universitari de València. Membre de la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica, de l'European Society for Medical Oncology, de l'American Society of Clinical Oncology, de la Societat Espanyola de Senologia i de la Fundació d'Estudis Mastològics. Ha exercit com a assessora del Programa de Diagnòstic Precoç de Càncer de Mama, membre del Comité Assessor del Pla del Càncer i del Comité Assessor del Programa de Càncer Hereditari al País Valencià. També és investigadora de la Fundació d'Investigació de l'Hospital Clínic i de la Unitat d'Investigació Clínica de Càncer de Mama del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques. L'any 2010 rebé l'Alta Distinció de la Generalitat al mèrit científic i el 2014 fou distingida amb la Medalla de la Universitat de València.

més informació
http://www.octubre.cat/activ_fitxa.php?id_activitat=103

 
 
 
Universitat de València
Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
Càtedra de Divulgació de la Ciència
Edifici Beatriu Civera
C/Serpis nº 29
46010 València
Tel.963395000
Fax.963395008
web:
http://www.uv.es/cdciencia
facebook: http://goo.gl/fpkVhW
twitter: http://goo.gl/wVOzKb
Vosté rep aquesta comunicació per estar subscrit al servei de notícies de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València. 
Si no desitja rebre més comunicacions d'aquest tipus, envie un missatge a l'adreça
cdciencia@uv.es

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT 

Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.
El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o distribució sense autorització expressa.
Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent i que l'elimineu.
En el lloc web institucional de la
Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).
Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario