lunes, 6 de junio de 2016

[Escriu-me] ‘Atrapa la bandera’ a Tres Forques

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 'Atrapa la bandera' a Tres Forques (10 de juny, 22.00 h) 

Per la teua comoditat, millor si portes la teua cadira (nosaltres en tenim un nombre limitat)
97 minuts
Cinema d'animació
Per a tots els públics
Director: Enrique Gato
Richard Carson, un multimilionari ambiciós, vol apropiar-se del satèl·lit terrestre i explotar la font d'energia neta i real del futur, l'Heli 3. Per a això, haurà d'esborrar de la història la gesta dels astronautes de l'Apol·lo XI i els seus famosos primers passos per la Lluna, fet que el 40% de la població mundial creu que és mentida. I l'únic capaç d'impedir que ho aconseguisca és un simpàtic i decidit surfer de 12 anys, Mike Goldwing. Amb l'ajuda dels seus amics -el friki Marty, la futura periodista Amy i un petit fardatxo amb aspiracions de ser Godzilla-, viatgen a la Lluna acompanyats per l'avi de Mike, un antic astronauta que porta anys distanciat de la família. Ara Mike té la possibilitat no només de salvar el futur de la Terra, sinó el de la seua família.
I més cinema a la fresca a Tres Forques:
Divendres, 17 de juny, a les 22.00 h. Pan (a partir de set anys)
Divendres, 24 de juny, a les 22.00 h. Jurassic World (a partir de dotze anys)
Organitza: 3 Forques. Associació Veïnal i Cultural Tres Forques
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística
 

 

'Homer: L'odissea' al Teatre Micalet (9 de juny de 2016) 

 
Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
 
Rapsode: Tomàs Llopis
Dibuixos de Joan Castejón
Música original de Miquel Pérez
Única sessió a les 20.30 h
Durada: 65 minuts
 
Espectacle audiovisual en què es mesclen diversos vessants artístics com ara la literatura, la música i la pintura i ens transporta a mons insòlits i fantàstics en el viatge de retorn d'Odisseu (Ulisses) a la seua pàtria, Ítaca.
Organitza: Teatre Micalet
 

 

 

'Se'ns està quedant cos de postguerra' al Teatre Micalet (del 10 al 12 de juny de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Text i dramatúrgia Guadalupe Sáez
Amb Mertxe Aguilar, Pau Gregori i Sandra Sasera
Lupa companyia de teatre
Sessions: divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 20.00 h
Durada: 60 minuts
Un espectacle que juga amb la idea de distància i convida al públic a ocupar l'espai de l'altre, a envair l'espai escènic  i acurtar distàncies.
Som més a prop dels nostres iaios que de nosaltres mateixos.
Som lluny. Se'ns està quedant cos de postguerra i hem deixat de fer-nos fotos i  de viatjar, i d'estar. Perquè no ens reconeixem. Whisky!
Som lluny. Som molt lluny. Som a prendre pel puto cul. Somrieu!
Organitza: Teatre Micalet
























Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".
This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

No hay comentarios:

Publicar un comentario