lunes, 25 de julio de 2016

[Escriu-me] La lluita de les ‘Sufragistes’ a Velluters

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 'Sufragistes' a la fresca a Velluters (28 de juliol, 22.00 h) 

Versió doblada. Entrada lliure. Capacitat limitada. Recorda portar-hi la cadira. La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores.
[Suffragette]
106 minuts
Directora: Sarah Gavron
Carey Mulligan,  Helena Bonham Carter,  Meryl Streep,  Anne-Marie Duff,  Brendan Gleeson,  Ben Whishaw,  Romola Garai,  Samuel West,  Geoff Bell,  Natalie Press,  Lee Nicholas Harris,  Richard Banks,  Adrian Schiller,  Judit Novotnik,  Morgan Watkins
El moviment sufragista va nàixer a Anglaterra en vespres de la Primera Guerra Mundial (1914-1918). La majoria de les sufragistes no procedien de les classes altes, sinó que eren obreres que veien, impotents, com les seues pacífiques protestes no servien per res. Llavors es van radicalitzar i, en la seua lluita incansable per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: la feina, la casa, les filles i els fills i, fins i tot, la vida. La protagonista és Maud (Carey Mulligan), una dona que va reivindicar denodadamente la dignitat de les dones.
Organitza: Racó de la Corbella, Ciutat Vella Batega
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.




No hay comentarios:

Publicar un comentario