lunes, 18 de julio de 2016

[Escriu-me] ‘Un dia perfecte’ a la fresca a Velluters

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


 'Un dia perfecte' ['A perfect day'] a la fresca a Velluters (21 de juliol, 22.00 h) 

Versió doblada. Entrada lliure. Capacitat limitada. Recorda portar-hi la cadira. La programació pot patir canvis d'última hora per part de les distribuïdores.
106 minuts
de Fernando León de Aranoa
Amb Tim Robbins,  Benicio del Toro,  Olga Kurylenko,  Mélanie Thierry,  Fedja Stukan,  Eldar Residovic,  Sergi López
En una zona en guerra, en què els cascos de les Nacions Unides tracten de controlar la situació, diversos personatges viuen els propis conflictes: Sophie (Mélanie Thierry) vol ajudar la gent, Mambrú (Benicio del Toro) vol tornar a casa, i Katya (Olga Kurylenko) va estimar Mambrú fa temps. D'altra banda, Damir (Fedja Stukan) vol que la guerra acabe, Nikola (Eldar Residovic) vol una pilota de futbol, i B (Tim Robbins) no sap què vol. Un grup de cooperants tracta de treure un cadàver d'un pou en una zona de conflicte. Algú l'ha tirat dins per corrompre l'aigua i deixar sense proveïment les poblacions properes. Però la tasca més simple esdevé una missió impossible, en la qual el veritable enemic pot ser que siga la irracionalitat. Els cooperants recorren el delirant paisatge bèl·lic tractant de resoldre la situació, com a cobais en un laberint.
I més cinema a la fresca a Velluters:
  • Sufragistes [Suffragette] de Sarah Gavron, 28 de juliol a les 22.00 h
Organitza: Racó de la Corbella, Ciutat Vella Batega
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'Del revés' [Inside out] a Ontinyent (21 de juliol, 22.00 h) 

Entrada gratuïta per als estudiants universitaris (més un acompanyant)
94 minuts
Cinema d'animació
Per a tots els públics
Directors: Pete Docter, Ronnie Del Carmen

 

 

 

 

 

 

 

 






Riley és una xicota que gaudeix o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l'alegria, també es veu afectada per un altre tipus d'emocions. El que Riley no entén molt bé és per quin motiu ha hi ha d'haver tristesa a la vida. Una sèrie d'esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregen en una perillosa aventura que capgirarà el món de Riley.

Organitza:  Utiye Cinema i Associació Veïnal de Sant Josep
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística


 

 

Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.




No hay comentarios:

Publicar un comentario