viernes, 29 de julio de 2016

Vine i troba les nostres ombres! Música, calor, lectures i plantes al Botànic!





 
   
cabecera
   

agenda 1215
    
   

 26

Ago

MÚSICA: CARLOS SADNESS

Ens animem amb una entrega de Sons al Botànic a l'agost. Carlos Sadness compartirà amb nosaltres Idea Salvaje, el seu nou disc, i amb la seua particular mescla d'estils 

 

podrem gaudir de música al centre de la ciutat en un espai màgic que obri les portes de nit per a només uns pocs escollits.

  + saber més

 
 

ana mayol pek
       simbiogenesis pek
   

    5Jun  

    4Set

...UNA ESPÈCIE D'EXPOSICIÓ

Aquest estiu Ana Mayol ompli la

        

23Jun

4Set

MOSTRA FOTOGRÀFICA: SIMBIOGÉNESIS

L'Estufa Freda acull

 

Sala Hort de Tramoieres amb les seues reflexions i els seus quadres dedicats a uns protagonistes que també ho són del Botànic, els arbres. Ella ha triat nou espècies i els dedica paraules i traços.

  les imatges de Raquel Norte, una jove fotògrafa valenciana disposada a crear un jardí privat ple d'erotisme, humitat, sensualitat i, com no, el cos i les plantes en un diàleg permanent. Fotografies impactants i sensorials.
  + saber més
  + saber més
     

PREMI ARBRES PEK
      

Polock Banner CAS pek
    Estiu

PREMIEN LA NOSTRA MONOGRAFIA D'ARBRES

        

Jul

REVISTA ESPORES

Papu Sebastián, cantant de 

 

L'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics (AEPJP) ha atorgat una menció d'honor en el Premi Juan Julio als autors del monogràfic dedicat als arbres monumentals del nostre Botànic.

  Polock, ha passat pel Botànic i ha respost les nostres preguntes verdes. També parlem del xarop d'auró, d'atzavara i altres edulcorants i et mostrem quins famosos s'han dedicat a crear un jardí propi. No et perdes espores a l'estiu!
  + saber més
  + saber més

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

 


--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario