lunes, 19 de septiembre de 2016

[Escriu-me] ‘Emprenyada’ al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Emprenyada' al Teatre Micalet (del 22 al 25 de setembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
De Rafa Ferrero
Amb Maria Juan
Sessions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h
Una actriu embarassada. Mariua està prenyada (i emprenyada). Aquesta situació tan especial i delicada, però poderosa alhora, servirà com a excusa per a fer un repàs de l'actualitat que ens envolta. Les seues pors i dubtes, l'educació, la sanitat, la política… sense deixar mai de banda allò més personal, com és habitual a totes les seues històries. El que sent, el que sommia, el que desitja, el que espera… Una vegada més col·labora amb Rafa Ferrero, qui signa el text, Emprenyada promet divertir, fer pensar i sentir. Però sobretot riure.
Organitza: Teatre Micalet

'Del revés' [Inside Out] a Patraix (23 de setembre, 21.30 h) 

Apta per a tots els públics. Entrada lliure. Capacitat limitada. Millor si hi portes la cadira!
94 minuts
Directors: Pete Docter, Ronnie Del Carmen
Cinema d'animació
Riley és una xicota que gaudeix o pateix tota classe de sentiments. Encara que la seua vida ha estat marcada per l'alegria, també es veu afectada per un altre tipus d'emocions. El que Riley no entén molt bé és per quin motiu hi ha d'haver tristesa a la vida. Una sèrie d'esdeveniments fan que Alegria i Tristesa es barregen en una perillosa aventura que capgirarà el món de Riley.


'Bicicletes versus cotxes' (VOS) a Ontinyent (23 de setembre, 19.00 h) 


Aquest documental forma part de les Jornades del Medi Ambient. Entrada gratuït amb el carnet universitari (més un acompanyant)
90 minuts
Directors: Fredrik Gertten
Sessions: divendres 23 de setembre a les 19.00 h
Lloc: Centre Cultural de la Caixa d'Ontinyent, carrer de Gomis, 3, Ontinyent
La societat s'enfronta a diversos contratemps als quals, aviat, haurà de fer front: el canvi climàtic, la contaminació urbana, l'esgotament dels recursos fòssils. En aquest context, la bicicleta s'erigeix com una alternativa al canvi important, però la indústria de l'automòbil inverteix milions per mantenir el seu negoci. En aquest nou documental de Fredrik Gertten, diversos activistes i teòrics de tot el món exposen els beneficis que podria tenir una societat més adaptada a les dues rodes i reflexiona com han evolucionat les ciutats, cada vegada més adaptades als cotxes.
OrganitzaUtiye Cinema


 

 



Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.






No hay comentarios:

Publicar un comentario