jueves, 8 de septiembre de 2016

Tornem amb la rutina Botànica!




 
cabecera
     

abstract    
   

15 Set 30 Oct

EXPOSICIÓ: ABSTRACT

El col·lectiu de fotografia de natura Portfolio Natural exposa al Jardí una col·lecció de 30 imatges de diferents autors. 

  El títol ja ens diu que no trobarem instantànies convencionals, donat que l'abstracció del món natural és el suggerent fil conductor. Coordinada pels fotògrafs David Santiago i Juan Tapia.
  + saber més
    
     

exc 5
       excursió 6
   

17 Set

EXCURSIÓ: DE XALÓ AL CAMÍ DE LA PANSA

Coneixes la dolçor dels fruits de 

        

2 Oct

EXCURSIÓ 6. HISTÒRIA I NA- TURA AL NAIXEMENT D'UN RIU VINALOPÓ

 

la Marina Alta? Tornen les excursions visitant un racó en el que les ametlles i les taronges es mesclen amb el raïm per donar un paisatge inigualable i una gastronomia que no ens podem perdre.

  Un riu amaga molts secrets. Aquesta vegada ens anem a les comarques de l'Acoià i la Vall d'Albaida per descobrir fonts, aqüífers, bosc de ribera, i molins fariners, de paper i drapers. A més, dinarem a un Mas recuperat molt especial i visitarem Banyeres de Mariola.
  + saber més
  + saber més
       

aromatiques
       espores ametla
   

19 - 29 Set

CURS: PLANTES AROMÀTI- QUES I MEDICINALS

Comencem la temporada post

        

Llig!

REVISTA ESPORES. LA VEU DEL BOTÀNIC

Encetem el mes amb un projecte

 

vacances amb un nou curs del nostre Gabinet de Didàctica. Crea el teu propi herbolari per tenir a l'abast sàlvia, fenoll, llorer, i tot un món de plantes útils, per exemple, quan ens posem a cuinar.

  que recupera camps d'ametlers i prepara crema d'ametla llesta per exportar. Però aquest estiu no hem parat, si no ens has llegit descobreix ara els articles sobre la xufa, el bioma mediterrani, la mosca de la fruita i com fer la maleta per anar de vacances.
  +saber més
  +saber més
       

maronda
       jazz 3
   

16 Set

MÚSICA: MARONDA

Amb la fi de l'estiu acaba també Sons al Botànic que ens ha

        

24 Set

MÚSICA JAZZ: KEY & BOARD QUINTET

Aquest dissabte ixen a la venda 

 

acompanyat des d'abril amb propostes de música indie plenes de màgia. Maronda, i el seu últim disc Vibraciones, tanquen el cartell i ens deixaran, segur, amb ganes de més.

  per a la propera actuació de Jazz Geogràfic. Claudia Fernández "Key Day" revisa el cançoner jamaicà en to de jazz contemporani i aportant ritmes caribenys. Per als nostàlgics de les platges estiuenques.
  +saber més
  +saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario