viernes, 28 de octubre de 2016

Acaba octubre però seguim plens d'activiats al Botànic!




 
cabecera
     

jata    
   

3 Nov

PRESENTACIÓ: LLIBRES AMB MOLTA BOTÀNICA

  Per què els humans estem tan mal dotats per percebre els organismes vegetals? S'ho preguntava Francis Hallé en Elogio de la Planta. Sobre l'estat de l'agricultura mundial a principis del s. XX va escriure Vavílov en Cinco Continentes. Dues obres que ens aproparà Gustavo Renovales, editor de Libros del Jata, especialitzats en història natural.
  + saber més
    
     

OVAL TARDOR PEK
       abstract pek
   

29 - 30 Oct

JORNADES: ORQUÍDIES A LA TARDOR

        

fins l'1 Nov

EXPOSICIONS: 'LA MEMÒRIA DELS ARBRES' I 'ABSTRACT'

 

Aquest cap de setmana tenim una cita per admirar la bellesa de les orquídies i aprofundir en el seu coneixement i cultiu de la mà d'OVAL, l'associació d'orquidiòfils valencians. Consulta tota la programació!

  'La memòria dels arbres', sobre els anells de creixement dels arbres, i 'Abstract', fotografies del col·lectiu Portfolio Natural, finalitzen la seua estada a les sales del Botànic. Aprofita aquest cap de setmana per visitar aquestes sensacionals exposicions.
  + saber més
  + saber més
       

VGG OCTUBRE PEK
       orientacion pek
   

30 Oct

ACTIVITAT: VISITES GUIADES GRATUÏTES

        

19 - 20 Nov

TALLER: NO PERDES EL RUMB!

 

Com cada últim diumenge de mes el Botànic ofereix, a través del Gabinet de Didàctica, l'oportunitat de passejar amb guies especialitzats pel Jardí, aprenent la seua història, col·leccions i les plantes més fascinants que conté.

  No importa la dificultat de les rutes que faces. Si t'agrada o necessites eixir a la muntanya, tindre nocions bàsiques d'orientació és imprescindible per gaudir amb seguretat. Informa't sobre el nostre 'Taller d'orientació al medi natural'.
  +saber més
  + saber més
       

albufera simposi pek
       ioga pek
   

25 - 26 Nov

SIMPOSI: EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA ARA

        

6 Nov

ACTIVITAT: IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

 

Continuen obertes les inscripcions per participar en el simposi que reunirà experts/es per debatre sobre l'estat actual de l'Albufera. Els seus problemes, necessitats i potencialitats de futur, des d'un punt de vista científic, tècnic i social.

  Exercici i connexió amb la natura. Una proposta ideal per a iniciar els menuts en el ioga i potenciar la concentració, relaxació, coordinació i postura corporal. Inscriu-te ja per a la propera sessió!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario