viernes, 7 de octubre de 2016

Fwd: Connecta't amb el Botànic!




 
cabecera
     

ap 45    
   

Cursos

NOVA EDICIÓ DELS CURSOS DE TARDOR

Oberta la matrícula per als cursos de tardor del Botànic. Tallers d'identificació de bolets, 

  orientació al medi natural, farmàcia i cosmètica natural i un taller de quadern de camp il·lustrat són les propostes d'aquesta edició. Aventures formatives en verd per gaudir de la tardor en tota la seua esplendor.
 

+ saber més


Ioga 2016 web    

 

   

Ioga!

IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

Exercici saludable, connexió amb la natura i enfortiment del vincle familiar. Una proposta ideal per a iniciar els menuts de la casa en el ioga i potenciar la concentració, la

 

la relaxació, la coordinació o la postura corporal en un entorn immillorable. I a més, sessions de ioga en família!

+ saber més

Miquel PEK        curs farma pek
   

22 Oct

MÚSICA: MIQUEL ASENSIO QUARTET EN 'JAZZ GEOGRÀFIC'

        

17 - 26  Oct

CURS: FARMÀCIA NATURAL

El timó és un potent antisèptic i

 

El tour musical del cicle de Jazz del Botànic d'enguany ens apropa al valencià Miquel Asensio Quartet. Les seues propostes beuen d'influències properes que sentirem com a nostres.

  l'equinàcia ajuda a enfortir el sistema immunitari. Són herbes per a la salut: plantes medicinals que contenen principis actius que prevenen i guareixen malalties comunes. Coneix-les a fons i prepara la farmaciola!
  +saber més
  + saber més
       
maronda pek        Planta mes PEK
   

Llig!

REVISTA ESPORES

Pablo Maronda ha estat pel Botànic i ha respost les nostres

        

Octubre

'THEVETIA THEVETIOIDES'

Coneguda com a narcís groc, és un arbust o arbre xicotet d'arrels
 

preguntes verdes. També et parlem sobre com posar el teu mòbil en mode botànic, com aprofitar el suro per fer manualitats, el valor tresor setabense i molt més!

  profundes, fulles d'atractiu color verd brillant i flors grogues i vistoses. El seu interior i els seus fruits, però, amaguen més secrets... Descobreix la planta del mes!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario