viernes, 14 de octubre de 2016

Oci amb color de tardor al Botànic!



 
cabecera
     

web cartografias    
   

Oct-Nov

CARTOGRAFÍAS SENSIBLES: ART I NATURA ES FUSIONEN

Durant les properes setmanes, els artistes Joaquín Jara i Rosa Rodríguez comparteixen el seu procés de creació artística amb el públic del Jardí a través de la intervenció de

  diversos exemplars i que permeten que els visitants es relacionen de noves maneres amb la natura.
 

+ saber més


agenda 1241    

 

   

      25-26       Nov

EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA, ARA

És el títol del simposi en què personal científic, personal tècnic i agents socials es reuniran al Botànic per diagnosticar l'estat real de l'Albufera. Un fòrum de debat que

 

que pretén convertir-se en una plataforma de divulgació dels problemes, necessitats i potencialitats del Parc de l'Albufera.

+ saber més

bolets curs pek        curs cosmetica pak
   

29 - 30 Oct

CURS: VOLS CONVERTIR-TE EN UN BON BOLETAIRE?

        

7 - 21 Nov 

CURS: COSMÈTICA NATURAL

Des del Gabinet de Didàctica, ens

 

Aprèn els fonaments de micologia mediterrània en el Taller d'Identificació i Recol·lecció de Bolets que hem organitzat i en què coneixeràs les característiques bàsiques del fongs per convertir-te en un excel·lent boletaire.

  un curs pràctic de botànica recreativa amb el que aprendre a fabricar productes com xampús, tònics i cremes, aprofitant les plantes aromàtiques i medicinals del nostre entorn.
  +saber més
  + saber més
       
exc 7 pek        ioga pek
   

23 Oct

EXCURSIÓ: EL CANÓ DEL RIU ALCALÀ

Aquesta nova jornada de De ruta 

       

23 Oct

TORNA IOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC

Exercici i connexió amb la natura.
 

amb el Botànic, començarà a Mora de Rubielos, baixarà al canó del riu Alcalà per, entre pinedes i vegetació de ribera, arribar a Alcalà de la Selva. Encara queden places lliures!

  Una proposta ideal per a iniciar els menuts en el ioga i potenciar la concentració, relaxació, coordinació i postura corporal. Diumenge 23 sessió en família i benvinguda a la tardor!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario