jueves, 10 de noviembre de 2016

Conferències, ioga, cursos, plantes i tot al Botànic!



 
cabecera
     

noticia 317    
   

Nov-Des

CICLE DE CONFERÈNCIES: ART AL JARDÍ

De les il·lustracions dels científics en les expedicions a les aportacions dels artistes actuals que treballen amb la botànica. Quatre professionals del camp artístic i científic ens parlaran dels vincles entre art i món vegetal amb un caràcter científic, filosòfic i estètic. Consulta totes les sessions.

  + saber més
     

albufera simposi pek
       orientacion pek
   

    25-26     Nov

SIMPOSI: EL PARC NATURAL DE L'ALBUFERA, ARA

        

19-20 Nov

CURS: ORIENTACIÓ AL MEDI NATURAL

 

Diagnosticar l'estat real de l'Albufera és l'objectiu a assolir en aquest simposi que reunirà personal científic, tècnic i agents socials. Una plataforma idònia per a la divulgació dels problemes, necessitats i potencialitats del Parc de l'Albufera.

  No importa la dificultat de les rutes que faces. Si t'agrada o necessites eixir a la muntanya, tindre nocions bàsiques d'orientació és imprescindible per gaudir amb seguretat. Informa't sobre el nostre 'Taller d'orientació al medi natural'.
  + saber més
  + saber més
       

ioga pek
       Hamelia patens Jacq PEK
   

20 Nov

IOGA PER A MENUTS/DES AL BOTÀNIC!

        

Nov

PLANTA DEL MES DE NOVEMBRE:'HAMELIA PATENS'

 

Exercici i connexió amb la natura. Una proposta ideal per a iniciar els menuts en el ioga i potenciar la concentració, relaxació, coordinació i postura corporal. Obrim matrícula per a la sessió del 20 de novembre!

  Més coneguda com 'coralet', ara mateix el trobem en flor al Jardí. Curiosament, les abelles no poden arribar fins al fons de la flor per la seua acampanada forma i han de trobar altres maneres per accedir-hi... És la planta del mes!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario