miércoles, 21 de diciembre de 2016

Celebrem també l'arribada de l'hivern al Botànic!



 
cabecera
     

Invierno                    grabado otra cara menut    

 

Solstici!

 

11.44 h: DONEM LA BENVINGUDA A L'HIVERN

Fa només un moment, exactament a les 11.44 h de hui 21 de desembre, el sol s'ha aturat uns instants. És el solstici d'hivern amb què canviem, oficialment, d'estació. L'hivern durarà 88 dies i 23 hores, el cel matutí estarà dominat per Júpiter i Saturn, el vespertí per Venus, Mart i Urà, i els dies començaran a ser més llargs.

  

ISS 1025 14297    

Vine!

NADAL: EL BOTÀNIC TAMBÉ ÉS UN BON PLA!

Recordeu que durant aquestes festes el Botànic continua obert i ofereix un variat programa d'activitats: l'exposició 'Art al Jardí', les intervencions de 'Cartografies Sensibles', tallers de Nadal per a xiquets/es, etc. Consulteu tota la informació a la nostra web.

 
+ saber més
                   

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario