lunes, 12 de diciembre de 2016

[Escriu-me] ‘Odisseu’ al Teatre Micalet


El 21 nov 2016, a les 9:13, Joan Antoni Cebrian <joan.a.cebrian@uv.es> va escriure:

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Odisseu' al Teatre Micalet (del 7 al 18 de desembre de 2016) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Direcció Sergio Villanueva
Amb Jordi Ballester
Companyia La Manflota
Sessions: dimecres, 7, dijous, 8, i divendres, 9 de desembre, a les 20.30 h. Dissabte, 10 de desembre, i diumenge, 11, no hi ha funció.
Dijous, 15, i divendres, 16 de desembre, a les 20.30 h, dissabte, 17, i diumenge, 18 de desembre, a les 19.00 h.
Odisseu és un monòleg interpretat per l'actor Jordi Ballester. L'espectacle està compost per la interpretació del cant de l'Odissea d'Homer i per una línia  paral·lela amb videoprojeccions que tracten del viatge-èxode dels refugiats de la part oriental de la Mediterrània. Odisseu acosta  els espectadors a la cultura grega de fa tres mil anys per a comprovar com de prop continuem d'aquesta: prop de la mateixa Mediterrània d'Ulisses i també dels seus sofriments, de la recerca infatigable de l'estima, i de l'esperança que ens continuen estimant i recordant.
Però també volem apropar-nos als èxodes d'avui. Aquells que pateixen pobles sencers, i que emprenen un viatge cap a terres estranyes i plenes de perills. Perquè Odisseu és una magnífica manera de moure consciències. Aquelles aventures cruels i despietades que va patir l'heroi no són tant lluny de les que pateixen moltes persones a la Mediterrània del segle XXI.
L'aventura del viatge d'Ulisses també és la metàfora dels avatars quotidians que reforcen les nostres senyes d'identitat. Amb l'arribada a Ítaca recuperem el que ens fa ser nosaltres i no caure en els perills de l'oblit. El viatge és també, doncs, una metàfora de la saviesa, i aquesta és l'aventura que esperem transmetre, perquè al final tots arribem també més savis. Ulisses li deia al Ciclop amb astúcia que ell era Ningú. Nosaltres podem dir una vegada més que Tots som Ulisses.
Organitza: Teatre Micalet

'L'home que va embotellar el sol' a Ontinyent, del 15 al 18 de desembre de 2016 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).
Durada: 84 minuts
Director: Óscar Bernàcer
Documental

Sessions: estrena, dijous, 15 de desembre de 2016, a les 22.30 h, divendres, 16 de desembre de 2016 a les 22.30 h, dissabte, 17 de desembre de 2016, a les 22.30 h i diumenge, 18 de desembre de 2016, a les 22.30 h
Lloc: Cineápolis  el Teler, carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent
Estrena, dijous, 15 de desembre, amb la presència i la presentació del director
Prèviament, es projectarà el curt Bikini del mateix director, Óscar Bernàcer.
La fabulosa història de la fundació del Benidorm turístic de la mà de Pedro Zaragoza, el legendari alcalde de la Vespa. Un personatge irrepetible capaç de crear del no-res una ciutat moderna dedicada a l'oci de la classe mitjana i vendre-la des de Londres a lapònia amb estratègies de màrqueting que encara avui resulten increïbles.

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

 

 



Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.










No hay comentarios:

Publicar un comentario