jueves, 15 de diciembre de 2016

Visita les obres de Cartografías Sensibles al Botànic!




 
cabecera
     

rosa    
 

Vine!

INTERVENCIONS: CARTOGRAFÍAS SENSIBLES

Ja podem gaudir de la primera etapa de les intervencions Passiflorae i Quercus Cerris L. que acaba de concloure i que ens ofereix una nova manera d'aprofundir en la percepció del nostre entorn a través d'aquestes propostes que fusionen art i natura.

+ saber més
     

CONFE 4 PEK
       decoracions pek
 

Hui!

CONFERÈNCIA: PLANTES EN L'ART ACTUAL

        

17 Des

TALLER: PER NADAL, ADORNA EL BOTÀNIC!

En l'art actual conviuen tendències que s'inspiren en les formes de la natura i altres que usen plantes vives. Sobre aquests propostes ens parlarà aquesta vesprada Xana Kahle, artista visual, professora titular de la Complutense i membre del grup 'Arte, Ciencia y Naturaleza' que exposa al Botànic la mostra 'Art al Jardí'.

  Taller familiar per crear objectes decoratius amb elements naturals del nostre Jardí. A més d'aprendre curiositats com per què decorem els arbres de Nadal, ens ajudareu a adornar el Botànic i podreu emportar-se a casa les vostres creacions!
+ saber més
  + saber més
  

PLANTILLA PEK
       apicultura video pek

20 Des

PRESENTACIÓ: MUNTANYES QUE ENS VAN FER SOMIAR

      

Llig!

NOVETATS EN REVISTA ESPORES: APICULTURA PER A DUMMIES

L'alpinista Javier Botella compendia en una sola obra amb el mateix títol tota la seua experiència de viatges per les serralades de la terra. Un tresor d'informació que compartirà amb els amants del muntanyisme i la natura el proper dimarts.

  Si vols conèixer els materials que s'utilizen en apicultura, aprendre a fer arbres de Nadal alternatius o descobrir com treballa una destiladora, no et perdes les últimes entrades d'Espores. La veu del Botànic.
+saber més
  + saber més
 

jazz pek ultim
       ZELKOVA PEK
 

17 Des

MÚSICA: BARRETJAZZ ENSEMBLE

        

Des

PLANTA DEL MES: 'ZELKOVA CARPINIFOLIA'

El cicle 'Jazz Geogràfic' arriba a la fi i és la formació valenciana Barretjazz l'encarregada de tancar-lo amb un concert que combina maduresa i experiència en la interpretació d'un repertori dels anys 30 amb el swing com a fil conductor.

  La tardor arriba a la seua fi però encara ens deixa una de les seues característiques: l'explosió de colors d'ocres a daurats que troba en l'exemplar de 'Zelkova carpinifolia' un dels màxims exponents. Un espectacle que et convidem a contemplar!
+saber més
  + saber més
     

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario