viernes, 20 de enero de 2017

Acaba Art al Jardí, vine a la nostra jornada de portes obertes



 
cabecera
     

ART AL JARDÍ WEB    
   

29 Gen

PORTES OBERTES: ART AL JARDÍ, LITERALMENT!

  Us convidem a participar a les activitats de la jornada especial de cloenda de l'exposició Art al Jardí. Aprofiteu l'últim dia d'exhibició amb entrada lliure al Botànic, visites guiades gratuïtes pel Jardí i l'exposició i, sobretot, no es perdeu el Taller de pintura amb Salir con Arte. T'emportaràs la teua creació a casa!
  + saber més
    
     

dia de larbre pek
       cello solo pek
   

28 Gen

EXCURSIÓ: EN EL DIA DE L'ARBRE, PLANTA!

        

3 Feb

MÚSICA: 'CELLO SOLO' DE MATTHIEU SAGLIO

 

Per commemorar el dia de l'arbre, el proper dissabte 28 de gener tindrà lloc una excursió gratuïta a la serra d'Agullent on, a més de visitar la localitat, es participarà en el procés de reforestació de les muntanyes de la zona.

  A partir d'avui divendres 20 de gener, estaran a la venda les entrades per al concert del violoncel·lista i compositor Matthieu Saglio acompanyat amb els textos i la inconfusible veu d'Emilio Garrido.
  + saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario