miércoles, 11 de enero de 2017

[Escriu-me] Tallers de llengües i cultures - primavera de 2017

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Tallers de llengües i cultures - primavera de 2017

 Informació i inscripció:  www.spluv.es/tallers

Els tallers tindran lloc entre el 13 de febrer i el 18 de maig de 2017. No hi haurà sessions del 15 al 19 de març (Falles), ni del 14 al 24 d'abril (Pasqua). Les sessions són de 90 minuts.

 
Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Si no treballeu ni estudieu en la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).
 
Els objectius de cada taller són promoure el coneixement la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, són la pròpia de cada taller i el valencià.
 
El taller de llengua i cultura ucraïneses A1+/A2 està indicat per a persones amb alguns coneixements previs de la llengua del taller o de qualsevol altra llengua eslava. El taller d'Introducció a les llengües i cultures eslaves no requereix coneixements previs.
 
Una volta començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s'hi detecten nivells molt heterogenis.
 
La falta injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d'alternes comporta la baixa en el taller. La justificació de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.
 

L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

 Lloc: Edifici Beatriu Civera, carrer del Serpis, 29, planta baixa (Campus dels Tarongers)

 
 
Taller i nivell
 
Horari
 
Aula
 
Introducció a les llengües i cultures eslaves
 
Dilluns i dimecres 15.30-17.00
 
Aula 1
 
Llengua i cultura ucraïneses A1
 
Dilluns i dimecres 17.30-19.00
 
Aula 3
 
Llengua i cultura ucraïneses A1+/A2
 
Dimarts i dijous 17.30-19.00
 
Aula 1
 
Llengua i cultura italianes A1
 
Dilluns i dimecres 10.30-12.00
 
Aula 2
 
Llengua i cultura italianes A2-B1
 
Dilluns i dimecres 12.30-14.00
 
Aula 2
 
Llengua i cultura italianes B2-C1
 
Dimarts i dijous 12.30-14.00
 
Aula 2
 
Recordeu que, a més d'aquests tallers, podeu participar en els grups de conversa en diverses llengües que oferim a través dels centres d'autoaprenentatge de cada campus:  www.spluv.es/conversa


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.












No hay comentarios:

Publicar un comentario