viernes, 13 de enero de 2017

Nou any, més activitats al Jardí



 
cabecera
     

planta del mes
       bosque aves pek
   

Gener

'PLANTA DEL MES: 'BLUSHING BRIDE'

        

Aus!

LLIBRE: JA A LA VENDA 'UN BOSC DE PLOMES'      (5 €)

 

Tradescantia × andersoniana 'Blushing Bride' és un cultivar caracteritzat pel seu vistós fullatge variegat en blanc i rosa que destaca, especialment, a l'hivern i primavera. Entre altres, s'utilitza per entapissar jardins o com a planta trepadora.

  Ja podeu trobar a la taquilla del Jardí Un bosc de plomes, la guia de les aus que es poden veure al Botànic editada en col·laboració amb SEO/BirdLife, amb textos i il·lustracions dels biòlegs Pablo Vera i Juan Varela, respectivament.
  +saber més
  + saber més
       

espores pek
       ioga pek
   

Llig!

REVISTA ESPORES: JARDINS, BOLETS I MANUALITATS DIY

        

5 Feb

ACTIVITAT: IOGA EN FAMÍLIA

 

La revista del Botànic ens convida a visitar el Jardí Botànic de Nova York, reciclar les restes de Nadal amb manualitats DIY i descobrir el "Projecte Boletus" destinat a joves en risc d'abandonament escolar.

  Comença l'any de la millor manera i reserva ja la teua plaça per a la sessió especial de ioga en família i benvinguda de l'hivern. Concentració, relaxació, coordinació i millora de la postura corporal en un entorn immillorable.
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario