sábado, 28 de enero de 2017

Tornen el cursos del Botànic i acaba la mostra 'Art al Jardí'




 
cabecera
     

1280 3222    
   

29 Gen

PORTES OBERTES: ART AL JARDÍ, LITERALMENT!

  Aquest diumenge celebrem una jornada especial amb motiu de la cloenda d'Art al Jardí, un projecte que ens ha apropat una visió innovadora sobre la botànica. Aprofiteu l'entrada lliure al Botànic per no perdre-vos l'últim dia d'Art al Jardí o participar de les visites guiades gratuïtes pel Jardí i per l'exposició amb les comissàries de la mostra.
  + saber més

noticia 336    
   

Cursos!

CURSOS: FORMA'T EN VERD AMB EL BOTÀNIC

  Jardineria, fotografia de natura, tècniques de cianotípia, olis vegetals a la dieta, plantes aromàtiques... Tornen els nostres cursos formatius per a tots els públics: activitats perquè compartiu amb el Botànic la passió per tot el que les plantes ens poden oferir. En breu, obrim matrícula!
 

+ saber més

CONCERT PIANO 31 GENER PEK        cello solo pek
     
   

31 Gen

MÚSICA: BEETHOVEN I ALBENIZ AL PIANO

        

3 Feb

MÚSICA: 'CELLO SOLO' DE MATTHIEU SAGLIO

 

Dins del cicle dels 'Concerts d'hivern' de l'Aula de Música de la Universitat de València, podrem gaudir de la interpretació de la pianista Marita Primo d'obres per a piano de Beethoven, Debussy i Albéniz.

  Divendres que ve no et pots perdre la proposta del violoncel·lista i compositor Matthieu Saglio. Acompanyat amb els textos i la inconfusible veu d'Emilio Garrido, ens oferiran l'espectacle 'Cello Solo'. Aconsegueix ja la teua entrada.
  +saber més
  + saber més
       
ioga pek        espores pek
   

5 Feb

ACTIVITAT: SESSIÓ ESPECIAL DE IOGA EN FAMÍLIA

        

Llig!

ESPORES: PLAGUES, AGROECOLOGIA I MÚSICA

 

Reserva ja la teua plaça per a la sessió especial de ioga en família i benvinguda de l'hivern. Concentració, relaxació, coordinació i millora de la postura corporal en un entorn immillorable.

  Entra a la revista del Botànic i coneix-ho tot sobre el nou cotonet, remeis casolans per a les plagues o com un projecte valencià difon productes agroecològics mitjançant la geolocalització. I el músic Francisco Latino contesta les nostres preguntes verdes!
  +saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

   
   
El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario