jueves, 2 de febrero de 2017

Coneix la planta del mes i gaudiex dels cursos del Botànic!



Si no visualitzes bé aquest mail fes clic ací

cabecera
     

Iresine herbstii 4    
 

Febrer!

PLANTA DEL MES: FULLES DE SANG

La nostra protagonista aprofita com a planta tintòria de teles o fils de cotó. La nota de color que dóna al Jardí s'ha de mantenir procurant-li una bona il·luminació. Fulles ovals de color púrpura i roig amb nervis ben marcats són la seua característica més cridanera que pot anar acompanyada de les seues capacitats enfiladisses. La trobaràs a la nostra col·lecció de plantes útils.

+ saber més
 

iniciacio jardineria pek
       olis pek
 

   14-28    Feb

CURS: INICIACIÓ A LA JARDINERIA BÀSICA

        

 3 - 4  Març

CURS: ELS OLIS VEGETALS A LA DIETA

Un clàssic dels nostres tallers. Ja són moltes els qui, després de passar pels consells del Gabinet de Didàctica, aprenen de planters, esqueixos, cures, xerojardineria i plaguicides naturals entre altres. Curs amb 5 sessions pràctiques.

  Quin impacte nutricionals i sobre la salut tenen els olis vegetals? Saps quants existeixen? I en quins productes habituals estan afegits i els consumeixes? Aconsegueixes desxifrar l'etiquetatge del que compres? Per a convertir-nos en consumidors responsables i millorar el nostre rebost i la nostra alimentació.
+saber més
  + saber més
     

pie

Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario