viernes, 24 de febrero de 2017

[Escriu-me] Nou Taller de llengua i cultura poloneses de nivell A1

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Nou Taller de llengua i cultura poloneses de nivell A1

 Informació i inscripció:  www.spluv.es/tallers

Afegim a l'oferta de tallers de llengües i cultures de primavera 2017 un nou Taller de llegua i cultura poloneses de nivell A1. Començarà el dia 8 de març i acabarà el 18 de maig de 2017. No hi haurà sessions del 15 al 19 de març (Falles), ni del 14 al 24 d'abril (Pasqua). Les sessions són de 90 minuts.

 
Com la resta de tallers, és gratuït i està obert a l'estudiantat i el personal treballador de la Universitat de València. Si no treballeu ni estudieu en la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).

 
Els objectius de cada taller són promoure el coneixement la llengua i la cultura del taller, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, són la pròpia de cada taller i el valencià.

La falta injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d'alternes comporta la baixa en el taller. La justificació de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.
 

L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

 Lloc: Edifici Beatriu Civera, carrer del Serpis, 29, planta baixa (Campus dels Tarongers)



Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.













No hay comentarios:

Publicar un comentario