domingo, 5 de marzo de 2017

[Escriu-me] Iniciem la col·laboració amb els cinemes AlbaTexas (des del dilluns 6 de març)

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


Cinema en valencià als AlbaTexas (des del dilluns 6 de març) 

Des del 6 de març, recolliu al CAL del vostre campus (www.spluv.es/cal) amb el carnet de la UV els bons bescanviables per entrades de cinema el mateix dia de la sessió a la qual voleu assistir. Els bons del Teatre en valencià es bescanvien per entrades gratuïtes el mateix dia de la projecció a la taquilla del cinema. Els bons per al cinema són els mateixos que els del Teatre en valencià.
Programació del dilluns 6 de març de 2017 al dijous 9 de març de 2017
Sala 1
Jo, Daniel Blake
Direcció: Ken Loach
Amb Hayley Squires, Natalie Ann Jamieson, Dave Johns, Micky McGregor, Colin Coombs, Bryn Jones, Mick Laffey, Dylan McKiernan, John Sumner, Briana Shann, Rob Kirtley
(versió original en anglès subtitulada en valencià)
Sessions: 16.00 h, 18.00 h, 20.00 h i 22.00 h
Per primera vegada a la vida, víctima de problemes cardíacs, Daniel Blake, fuster anglès de 59 anys, es veu obligat a recórrer a les ajudes socials. No obstant això, tot i que el metge li ha prohibit treballar, l'administració l'obliga a buscar una feina si no desitja rebre una sanció. En el transcurs de les seues cites a l'oficina de l'atur, Daniel es creua amb Katie, una mare soltera amb dos infants que va haver d'acceptar un allotjament a 450 km de la seua ciutat per evitar que l'enviaren a una llar d'acollida. Presoners de l'embolic d'aberracions administratives actuals de la Gran Bretanya, Daniel i Katie intentaran ajudar-se mútuament.
Sala 2
Florence Foster Jenkins
Direcció: Setephen Frears
Amb Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Nina Arianda, Rebecca Ferguson, Neve Gachev, Dilyana Bouklieva, John Kavanagh, Jorge Leon Martinez, Danny Mahoney,Paola Dionisotti, David Menkin, Tony Paul West, Philip Rosch, Sid Phoenix
(versió original en anglès subtitulada en valencià)
Sessions: 18.00 h i 22.10 h
Aquesta pel·lícula narra la història real de Florence Foster Jenkins, una dona que, en heretar la fortuna de son pare, va poder complir el somni d'estudiar per ser soprano. El problema era que no tenia talent, però la gent anava als seus recitals per comprovar si era cert que fos tan dolenta cantant com deien els crítics.
Sala 3
La xica del tren
Direcció: Tate Taylor
Amb Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Luke Evans, Edgar Ramirez, Justin Theroux, Allison Janney, Lisa Kudrow, Laura Prepon, Lana Young, Nicole Bonifacio, Marko Caka, Danielle M. Williamson, Alexander Jameson, Sidney Beitz
(versió original en anglès subtitulada en valencià)
Sessions: 16.00 h, 18.00 h, 20.00 h i 22.00 h
Rachel és una dona devastada pel seu recent divorci que dedica cada matí de camí a la feina a fantasiejar sobre la vida d'una parella aparentment perfecta que viu en una casa enfront de la qual passa el seu tren cada dia. Però un matí Rachel és testimoni des de la finestreta del tren d'un impactant succés i es veu involucrada en un misteri que ella mateixa revela.
Sala 4
La propera pell
Direcció: Isaki Lacuesta i Isa Campo
Amb Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López, Bruno Todeschini, Igor Szpakowski, Mikel Iglesias, Greta Fernández, David Arribas, Pablo Rosset, Guillem Jorba
(versió original en català)
Sessions: 16.00 h, 18.00 h, 20.00 h i 22.00 h
Un adolescent desaparegut torna després de vuit anys, quan tots el donaven per mort, i s'incorpora a la vida familiar marcada pel misteri de la seua desaparició. A poc a poc sorgirà el dubte de si, realment, es tracta de l'infant desaparegut o d'un impostor.

Organitza: Cinemes AlbaTexas


Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.

















No hay comentarios:

Publicar un comentario