jueves, 23 de marzo de 2017

[Escriu-me] ‘Ric per no plorar’ al Teatre Micalet

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Ric per no plorar' de Xavi Domènech al Teatre Micalet (del 23 al 26 de març de 2017) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Del 23 al 26 de març de 2017
Una producció de la companyia Barbàrie Teatre
DIRECCIÓ: Xavi Domènech
Amb Joan Ballester, Vicent Domingo, Àgueda Llorca, José A. Rodríguez
Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h
Ric per no plorar se submergeix en l'univers de les relacions materno-filials a través d'un mosaic de personatges i situacions diverses. L'espectacle transita amb ritme vertiginós per multitud d'escenes àgils i dinàmiques, hilarants, disbaratades, absurdes però també crues, tendres, emocionants…
L'obra podria definir-se com una muntanya russa d'emocions. Un text fresc, original, desenfadat i dinàmic, carregat d'humor àcid i ironia. Escenes textuals es barregen amb belles imatges plàstiques, música, dansa, recursos audiovisuals, projeccions… tot jugant sempre amb el factor sorpresa.
Organitza: Teatre Micalet

'L'estació de les dones' [Parched] a Ontinyent (del 22 al 28 de març) 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).
Versió original en hindi subtitulada en valencià.
Durada: 116 minuts
Direcció: Leena Yadav
Adil Hussain, Radhika Apte, Surveen Chawla, Tannishtha Chatterjee, Sayani Gupta, Sumeet Vyas, Mahesh Balraj, Lehar Khan, Chandan Anand, Riddhi Sen, Farrukh Jaffar, Tanya Sachdeva

Sessions
  • dimecres, 22 de març de 2017, a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h
  • dijous, 23 de març de 2017 a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h
  • divendres, 24 de març de 2017 a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h
  • dissabte, 25 de març de 2017 a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h
  • diumenge, 26 de març de 2017 a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h
  • dilluns, 27 de març de 2017 a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h
  • dimarts, 28 de març de 2017 a les 18.00 h, 20.00 h i 22.30 h
Lloc: Cineápolis  el Teler, carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent
En un petit poble de l'estat de Gujarāt, a l'Índia actual, quatre dones s'atreveixen a oposar-se als homes i a les tradicions ancestrals que les esclavitzen. Encoratjades per la seua amistat i el desig de llibertat, s'enfronten als seus dimonis i somien amb l'amor i un altre món.

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'Pepa Plana. Paradís pintat' al Teatre Micalet (del 6 al 9 d'abril de 2017) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
Del 6 al 9 d'abril de 2017
Direcció: Ferruccio Cainero
Amb Pepa Plana
Funcions: dijous i divendres a les 20.30 h, dissabte i diumenge a les 19.00 h
Qui no ha vist a casa o al menjador dels oncles un d'aquells quadres religiosos plens d'angelets? Doncs un d'aquests éssers innocents protagonitza l'últim espectacle de la pallassa Pepa Plana, que aquesta vegada treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero.
Pepa Plana és un ànge que viu feliç i contenta una vida ideal però avorrida i amb la sensació que no encaixa en aquesta mena d'espai que tenim al cap com a 'cel'. Ella té el somni de ser un àngel de la guarda i és per això que vol que l'envien cap a la Terra a fer alguna bona obra. Però veu que és més fàcil nadar que volar i acaba sent l'àngel de la guarda al fons del mar. En aquest entorn meravellós la realitat no és com ella pensava: al món no hi ha pau ni tant sols al fons del mar. I què pot fer una pobra diable d'àngel de la guarda? No pot fer res més que tornar al seu paradís pintat… o no?
Paradís Pintat és un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un espill davant la cara per veure'ns reflectits e interpel·lats.
Organitza: Teatre Micalet

'El darrer dia del cafè de la granota' al Teatre Micalet (22 i 23 d'abril de 2017) 

Amb el carnet universitari recolliu els bons bescanviables per entrades gratuïtes al CAL (www.valencia.edu/spl/cal) del vostre campus.
22 i 23 d'abril de 2017
Dramatúrgia: M. Àngels Largo i Armand Villén
Direcció: Xisco Segura
Amb M. Àngels Largo i Armand Villén
Funcions: dissabte i diumenge a les 19.00 h
Durada: 60 minuts
Mequinensa 1971. Pràcticament ja no queda cap casa en peus al poble. Falten pocs dies perquè les aigües del pantà inunden els carrers.
L'Adelaida i el Fernando, propietaris del Cafè de la Granota, es disposen a entrar per darrera vegada al seu establiment. Abans, però, hi ha un aldarull entre l'Adelaida, que està força encesa, i les forces de l'ordre. Un cop a dins, comencen a rememorar mitjançant records, fotografies, anècdotes, objectes… diferents situacions i personatges que al llarg del temps han passat pel Cafè de la Granota.
Poc després, hauran d'abandonar per sempre el seu cafè, que serà enrunat per les màquines i submergit sota les aigües.
Amb aquesta comèdia, inspirada en els contes d'El Cafè de la Granota de Jesús Moncada, reviurem el darrer dia de totes i cada una de les famílies que varen deixar l'antic poble de Mequinensa per començar una nova vida, amb l'humor, la ironia i la sornegueria tan pròpies de Moncada. Un paisatge mític, ple d'humanitat i de riquesa.
Organitza: Teatre Micalet


 

 



Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.















No hay comentarios:

Publicar un comentario