martes, 9 de mayo de 2017

[Escriu-me] Nova col·laboració amb el Teatre Talia: ‘Pels pèls’

Si no veieu bé el missatge cliqueu en aquest enllaç.

Seguiu-nos al Facebook i al Twiter.


'Pels pèls' al Teatre Talia (fins al 21 de maig) 

50% de descompte (per a les funcions de dimecres a divendres) + un acompanyant.
La resta de dies, s'hi aplicarà un 20% de descompte, sols per al titular del carnet.
La compra de les entrades es pot fer tant en línia com presencialment a la taquilla. Si es fa a la taquilla, hi cal presentar el carnet universitari.
Fins al 21 de maig de 2017
Text: Paul Pörtner
Direcció: Santiago Sánchez
Amb Carles Castillo, Carles Montoliu, Lola Moltó, Alfred Picó, Lara Salvador i Rafa Alarcón
Ferran Gadea ha estat guardonat com a millor actor als Premis AAPV 2017.
Funcions: de dimecres a divendres a les 20.00 h
Durada: 120 minuts
Només els creadors d'Imprebís i els productors d'El sopar dels idiotes podien portar a València l'obra més representada en la història del teatre als Estats Units: Pels pèls. Una comèdia policiaca per a morir-se de riure: un assassinat amb quatre sospitosos i dos policies tancats en una perruqueria, on el públic, amb els seus vots, decideix qui es l'assassí. Cada dia un final diferent per a una obra que ja ha entrat al Llibre Guiness dels Rècords. Vine a morir-te de riure i a triar qui serà hui el culpable.
Organitza: Teatre Talia

Cinema en valencià als AlbaTexas 

Encetem la col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas, que es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge. Haureu de consultar la programació al web dels cinemes per saber les pel·lícules que acompleixen aquests requisits.
Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.
Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.


'Incerta glòria' a Ontinyent (fins a l'11 de maig) 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).
Versió original en hindi subtitulada en valencià.
Durada: 115 minuts
Direcció: Agustí Villaronga
Amb Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí, Luisa Gavasa, Terele Pávez, Juan Diego, Fernando Esteso, Bruno Bergonzini, Mario Alberto Díez, David Bagés, Jorge Usón, Roger Casamajor, Rubén Jiménez Sanz

Sessions
  • dilluns 8 de maig de 2017 a les 18.00, 20.15 i 22.30 h
  • dimarts 9 de maig de 2017 a les 18.00, 20.15 i 22.30 h
  • dimecres 10 de maig de 2017 a les 18.00, 20.15 i 22.30 h
  • dijous 11 de maig de 2017 a les 18.00, 20.15 i 22.30 h
Lloc: Cineápolis  el Teler, carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent
Any 1937, al front d'Aragó, en plena guerra civil. Lluís, un jove oficial republicà, destinat a un lloc temporalment inactiu en un erm desert, coneix una enigmàtica vídua de la qual s'enamora.

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística

'La vida d'en Carbassó' a Ontinyent (del 19 al 25 de maig) 

Entrada gratuïta amb el carnet de la Universitat de València (més un acompanyant).
Versió original en hindi subtitulada en valencià.
[Ma Vie de Courgette]
Durada: 115 minuts
Direcció: Claude Barras
Animació

Sessions
  • divendres 19 de maig de 2017 a les 18.00 h i 19.15 h
  • dissabte 20 de maig de 2017 a les 18.00 i 19.15 h
  • diumenge 21 de maig de 2017 a les 18.00 i 19.15 h
  • dilluns 22 de maig de 2017 a les 18.00 i 19.15 h
  • dimarts 23 de maig de 2017 a les 18.00 i 19.15 h
  • dimecres 24 de maig de 2017 a les 18.00 i 19.15 h
  • dijous 25 de maig de 2017 a les 18.00 i 19.15 h
Lloc: Cineápolis  el Teler, carrer del Pintor Segrelles, 1-3, Ontinyent
Nominada a Millor Pel·lícula d'Animació als Premis Oscar i Globus d'Or. Millor Film d'Animació als Premis Cèsar. Premi del Públic a Millor Film Europeu al Festival de Sant Sebastià, d'entre d'altres.  
Carbassó és un xiquet valent que després de perdre sa mare ha d'ingressar en una llar d'acollida, amb altres infants orfes de la seua edat. En un primer moment s'esforça per trobar el lloc en aquest nou medi hostil. No obstant això, amb l'ajuda dels nous amics, Carbassó aprèn a confiar-hi, troba el veritable amor i una nova família.

Organitza: Utiye Cinema
Hi col·labora: Servei de Política Lingüística





Aquest missatge s'ha enviat mitjançant una llista de correu electrònic oficial del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Els destinataris són membres de la comunitat universitària, usuaris dels nostres serveis i persones que han sol·licitat rebre informació sobre les nostres activitats. Si desitgeu donar-vos de baixa d'aquesta llista, envieu un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es, sense tema o assumpte, i que duga en el cos: "unsubscribe escriu-me".

This message has been sent to you via an official e-mail list belonging to the the University of Valencia's Language Policy Service. The recipients are members of the university community, users of our services and people who have asked to receive information about our activities. If you wish to be removed from this list, please, send a message to listserv@listserv.uv.es, leaving the subject empty and including "unsubscribe escriu-me" in the body.


















No hay comentarios:

Publicar un comentario