jueves, 1 de junio de 2017

Jornada de portes obertes i més activitats al Botànic




 
cabecera
     

Dia del medi ambient pek
       JARDINOSOFIA PEK
   

 Dilluns

JORNADA DE PORTES OBERTES PEL DIA DE MEDI AMBIENT!

        

    2     Jun

ACTIVITAT: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'JARDINOSOFIA'

 

Una nova oportunitat per gaudir de l'entrada gratuïta al Jardí amb motiu del dia del medi ambient, el proper 5 de juny. Trobaràs la millor ombra de la ciutat, l'exposició Por las ramas, de Manuel Sáez, i totes les nostres col·leccions de plantes a la teua disposició.

  Dintre del festival de filosofia Avivament 2017 acollim la presentació de Jardinosofía. Una historia filosòfica de los jardines, amb el seu autor, Santiago Beruete. Un llibre narrat a través dels jardins dels pensadors, els artistes i els arquitectes de la història.
  + saber més
  + saber més
       

jazz 2
       NOTICIA CLASSICA PEK
   

     10      Jun

MÚSICA: MATEO RIVED

Llunàtic Jazz, el nostre cicle de jazz 2017, ens ofereix un segon

        

    4     Jun

MÚSICA: QUARTET DE CORDA

La col·laboració amb l'Aula de

 

concert dedicat a la lluna gibosa minvant, i amb ell acollirem la proposta de Mateo Rived qui, acompanyat de piano, contrabaix i percussió, ens presentarà el seu treball It, a meitat camí entre el jazz tradicional i la música contemporània.

  Música de la Universitat de València ens porta aquesta vegada dos violins, un violoncel i una viola que interpretaran obres de Haydn i Schubert, a l'Auditori Joan Plaça. Recordeu que l'entrada és gratuïta i l'aforament limitat. Us esperem!
  + saber més
  + saber més

exc 2 PEK
       vela latina
   

    10     Jun

EXCURSIÓ 2: COVES I CASCADES AL RIU JUANES

Més eixides amb el cicle

        

  23   Jun

EXCURSIÓ 3: SAN JOAN I L'ALBUFERA EN VELA LLATINA

 

De ruta amb el Botànic! En aquesta ocasió marxem cap a Bunyol per fer la seua coneguda senda de l'aigua. Paisatges impressionants que ens portaran fins la Cueva del Turche. Matrícula oberta! 

  La proposta d'una ruta en barca i un sopar al bell mig de l'Albufera gaudint del capvespre no es pot rebutjar. Els guies Antoni Aguilella i Joanvi Candel posaran la nota botànica i paisatgística en aquesta original ruta.
  + saber més
  + saber més
       

ISEO CUADRADA
       morgan pek
   

     2      Jun

MÚSICA: ISEO

El nou concert acústic que ens porta Sons al Botànic és a 

        

  23   Jun

MÚSICA: MORGAN

Més actuacions a poqueta nit i a l'aire lliure del nostre Jardí!  

 

càrrec de Leire Villanueva, que sota el nom Iseo, ens ofereix un pop lluminós i captivador i ens presenta Last night extended, el seu últim disc. Vine a gaudir de les nits més màgiques del Jardí.

  En juny tenim doble entrega de Sons al Botànic, i aquesta vegada ens acompanyarà Morgan i la presentació del seu primer treball North, amb la que estan de gira des del passat setembre per tot el país. Vine a descobrir-los!
  + saber més
  + saber més
       

pie


Estàs subscrit al newsletter del Jardí Botànic. Si vols donar-te de baixa has de
enviar un correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant a l'assumpte
"Baixa en cultura-jardibot". Moltes gràcies

 

El mon és allò que els sentits perceben però... hi ha un altre món que

--   Eva Pastor Serra  Gabinet de Cultura botànica i Comunicació    Jardí Botànic de la Universitat de València  c/Quart, 80. 46008 València  tlf. (+34) 96 315 68 06  fax. (+34) 96 315 68 26    eva.pastor@uv.es  @EvaBotanic    cicbotanic@uv.es  www.uv.es/jardibotanic  www.espores.org  www.facebook.com/jardibotanicuv  @JardiBotanicUV    CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT    Aquest missatge ha estat generat des d'un compte de la Universitat de València per a les finalitats pròpies de la institució.   El seu contingut es considera confidencial i, llevat que la seua naturalesa així ho exigisca, no se'n permet la reproducció o   distribució sense autorització expressa. Si heu rebut indegudament el correu, us demanem que advertiu d'aquest fet al remitent   i que l'elimineu. En el lloc web institucional de la Universitat de València podeu consultar les nostres condicions d'ús i   polítiques de privacitat pel que fa a l'enviament de correu electrònic (http://links.uv.es/E0GKasq, http://links.uv.es/26uC3dX).   Podeu comunicar qualsevol incidència relacionada amb la recepció dels nostres correus electrònics, i en particular aquelles que   es relacionen amb la seguretat i la confidencialitat, mitjançant lopd@uv.es.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario